Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 jul, 2021

Schalke 04 – Hamburger SV, 23/7: Speltips & stream

Schalke 04 – Hamburger SV, 23/7: Speltips & stream

Öppningsmatchen i den tyska 2. Bundesliga hämtas från Gelsenkirchen där Schalke 04 tar emot Hamburger SV, i en öppen match.

Båda lagen håller en väldigt hög nivå i denna andraliga och är mycket vassa framåt i anfallet.

Försäsongen har varit lyckosam för de båda gängen, som har nätat i massor. Så en målrik tillställning är vad vi har att se fram emot i premiären.

Vad: Schalke – Hamburg, 2. Bundesliga
Avspark: Den 2021-07-23, kl. 20:30
Vart: Veltins-Arena
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Se Schalke – Hamburg stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från tyska 2.Bundesliga. Det innebär att du kan se matchen mellan Schalke och Hamburg på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Schalke – Hamburg live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från tyska andraligan

Speltips & odds

För att vara andraligan i Tyskland är denna match ett tungviktsmöte.

Schalke blev tabelljumbon i den tyska Bundesliga förra säsongen. Fast laget har stora ambitioner att ta sig direkt tillbaka där de hör hemma, alltså, i toppdivisionen. Schalke har vunnit den tyska Bundesliga hela 7 gånger, även om det inte har blivit några ligatitlar under de senaste åren då Bayern München totalt har dominerat tysk fotboll.

Efter att ha lagt förra säsongens besvikelsen bakom sig har Schalke börjat på en ny kula.

Schalke har hunnit med att spela 5 vänskapsmatcher där de har visat en stark vilja. Mot lag som Wesel-Lackhausen och Hamborn 07 har det blivit enorma segrar. Mot Sjachtar Donetsk och Zenit har det blivit mållösa matcher.

Exakt en vecka innan ligapremiären valde Schalke att spela mot Vitesse, som håller ungefär samma nivå som Hamburg. Det var ett smart drag för att se vart laget egentligen står. Schalke tog denna match på allvar och gick segrandes ur duellen med resultatet 3-2.

Att Schalke har varit vassa framåt och nätat i massor har varit givet. Men också att de har haft och fortsätter att ha stora bekymmer i defensiven.

Det är ingen överdrift att påstår att detsamma gäller Hamburg.

De var på väg att återvända till Bundesliga. Fast några poängtapp fram mot slutet av säsongen visade sig vara kostsamma, då Holstein Kiel tog tredje platsen, som innebär kval till Bundesliga. Holstein Kiel förlorade sedan kvalet mot FC Köln, som får fortsätta spela i Bundesliga.

Hamburgs försäsong har också varit lyckad. Laget har vunnit i 3 av 4 vänskapskamper. Samtliga segrar har varit med resultatet 1-0. När Hamburg däremot ställdes mot tuffare tyskt motstånd i form av Augsburg slutade mötet 2-2.

Egentligen är det ingenting som talar för att premiären i en målrik tysk andraliga ska bli annat än en målfest, eftersom båda lagen är målglada av naturen.

Därför landar spelet på att vi får se minst 3 mål i matchen.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Schalkes möjlig startuppställning:

Langer; Aydin, Thiaw, Kaminski, Ouwejan; Palsson, Mascarell; Drexler, Latza, Bülter; Terodde.

Hamburgs möjlig startuppställning:
Heuer Fernandes; Gyamerah, Schonlau, David, Leibold; Meffert, Reis, Kinsombi; Wintzheimer, Glatzel, Jatta.

Nyheter

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar