Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 aug, 2023

Sandviken – Djurgården 23/8: Stream, odds & speltips

hif dif speltips stream

Svenska Cupen fortsätter med flera matcher på onsdagen. Vi riktar vår uppmärksamhet mot matchen mellan Sandviken och Djurgården från högsta divisionen. Ett speltips till dubbla pengarna väntar.

Sandviken ställs inför en svår utmaning när de tar emot tabellfemman från Allsvenskan, Djurgården. Trots hemmalagets goda form är frågan om det räcker mot Stockholms starkaste lag. Vi presenterar speltips, marknadens bästa odds och vägleder till livestream. Följ med i vår analys.

Vad: Sandviken – Djurgården, Svenska Cupen – Kval
När: Den 23/8, kl. 18:00
Vart: Jernvallen
Speltips: Djurgården leder i halvtid (2.00 hos Bet365)
Livestream: > CMore

Djurgården HT (leder i halvtid)

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
Djurgaarden vs Sandvikens IF Match Outcome
Match Starts 23/08 18:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Hemmalaget kommer till matchen med en imponerande form, med åtta raka segrar. Men frågan är om detta räcker när motståndet är Djurgården, som spelar i Allsvenskan.
  • Djurgården har tappat poäng på sistone i Allsvenskan, men här har man en chans att återfå självförtroendet inför kommande ligamatcher.
  • Bortalaget betraktas som tydliga favoriter enligt spelbolagen, och detta med god anledning. Utmaningen är om Djurgården lever upp till förväntningarna eller om Sandviken kan överraska.

Sandviken – Djurgården stream

Självklart går mötet mellan Sandviken och Djurgården att enkelt streama. Vi har framtagit ett bekvämt alternativ för dig. Allt som krävs är ett CMore-abonnemang, vilket ger dig tillgång till en omfattande streamingtjänst för svensk fotboll och mycket mer. Njut av en riklig dos av sport och underhållning direkt från din skärm.

  • Klicka dig vidare till CMore
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sandviken – Djurgården

Sandviken – Djurgården speltips

Sandviken är verkligen en imponerande kraft i Division 1 – Norra, och med den nuvarande formen och prestationen är det i högsta grad troligt att de kommer att ta klivet upp till Superettan. Tabellen visar att de dominerar ligaspelet och har befäst sin position i toppen med enastående resultat. Trots detta framstår framtiden ändå som en spännande utmaning, med många matcher kvar att spela. Att bibehålla koncentrationen och skärpan är av yttersta vikt i den avslutande fasen av säsongen.

Däremot har Djurgården, som spelar i Allsvenskan, haft det något tuffare i ligaspelet. Att nå topp tre i tabellen verkar allt mer avlägset, och avståndet ökar ständigt. I Europa Conference League-kvalet stötte man också på problem och blev utslagna av Luzern tidigare under denna månad. Nu står en kvalmatch i Svenska Cupen för dörren, och för Djurgården är det en uppgift som måste lösas – något annat vore en stor fiasko.

Vi har valt ut ett HT/FT-spel för Djurgården, vilket innebär att laget måste vara i ledning vid halvtid för att sedan gå segrande ur matchen. Detta bör vara en uppgift som Djurgården har kapacitet att klara av. För det första är de klart starkare som lag, och dessutom skiljer det ett par divisioner mellan de två lagen. Djurgården bör ta vara på denna möjlighet, även om det kan bli aktuellt att rotera en del spelare i startelvan.

Vi har tagit fram det bästa oddset på marknaden för HT/FT-spelet på Djurgården, och vi delar detta med er i hopp om ett framgångsrikt spel.

Mer odds & betting inför matchen

Förutom vårt HT/FT-spel har vi identifierat några andra intressanta alternativ inför den kommande matchen.

Alla de presenterade oddsen kommer från Bet365, en gigant inom sportsbetting, som dessutom generöst erbjuder alla nya kunder en bonus på upp till 1250 kr i spelkrediter.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.60
Rätt resultat: 0-3 9.00
Över 9 hörnor 1.90
England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
13 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar