Sampdoria - Roma, 2/5: Stream, speltips & odds

Sampdoria Roma stream speltips

Sampdoria och Roma möts på söndag kväll, och i fokus står en tränarveteran. Vi tippar matchen, och visar er även hur ni hittar en Sampdoria – Roma live stream.

Sampdoria har gjort en stabil, godkänd säsong och ska i princip bara spela av de sista matcherna. Roma har slagit krokben på sig själva och får svårt att nå en topp sex-placering – men än är det inte omöjligt.

Här kan ni ta del av våra tankar och vårt speltips till matchen. Vi visar er även hur ni gör för att streama Sampdoria – Roma live.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sampdoria – Roma
Matchstart Kl. 20:45, den 2/5
Vart: Stadio Luigi Ferraris
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Under 2,5 mål (2,37 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Matchen blir ett kärt återseende, där den uppskattade tränaren Claudio Ranieri ställs emot sin gamla klubb och sina gamla spelare.
  • Roma har bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna.
  • Roma har inte förlorat någon av de fem senaste matcherna mot Sampdoria.

Resultat Odds
Sampdoria vinner 2,80
Oavgjort 3,50
Roma vinner 2,40

Oddsen finner du hos Bet365. Följ länken här för att läsa vår recension om Bet365.

Streama Sampdoria – Roma live

En hel del människor väntas vilja live streama Sampdoria – Roma. Hur gör man då för att se matchen live? Det är inte särskilt svårt att se fotboll på nätet. Det enda ni behöver göra för att live streama Serie A är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor.

Det går att se Sampdoria – Roma online från valfri enhet. Koppla upp din live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du dessutom en Chromecast eller liknande verktyg kan du koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Sampdoria – Roma!

Speltips inför matchen

Claudio Ranieri är en tränare som hunnit uppleva mycket. 69-åringen har tränat storklubbar som Valencia, Atlético de Madrid, Chelsea, Juventus, Inter och Leicester City. En annan klubb av stor dignitet som han basat över är Roma, dessutom i två omgångar.

Under Ranieris första sejour i Roma var han så när på att vinna ligatiteln säsongen 2009-10, men efter en svag period i slutet av säsongen gick man miste om titeln till Inter. Men Ranieris insatser glömdes inte bort, och när Roma nio år senare behövde en ny tränare anställdes han igen.

Många trodde att vi sett det sista av Ranieri efter hans korta sejour i Roma våren för två år sedan, men i oktober 2019 var det Sampdorias tur att anställa honom. Då var Sampdoria på nedflyttningsplats, och idag ligger man bekvämt och guppar i mitten av tabellen.

Ett lag som också ligger lite för bekvämt i tabellen är Roma. Med fem omgångar kvar att spela ser det väldigt svårt ut för klubben att ha något att säga till om i kampen om Europaplatser. De tre senaste matcherna, där man tagit totalt en poäng och förlorat mot både Torino och Cagliari, har bidragit till att man fallit längre och längre ifrån toppen. Nu har man sex poäng upp till 6:e-placerade Lazio, som dessutom har en match mindre spelad.

Med tanke på att den här matchen är närmast obetydlig för båda lagen, tror vi på en lugn och avslagen tillställning. Spelbolagen verkar tro annorlunda, för underspelet ligger på hela 2,37 gånger insatsen. För oss är det givet, och vi hittar spelet på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,37
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

Streama Sverige – Slovenien (27/9): Live stream & TV
Streama Sverige - Slovenien (27/9): Live stream & TV
Kolla in hur ni gör för att live streama Sveriges viktiga Nations League-match mot Slovenien! Se matchen direkt från Nations League.
26 september, 2022 | Emil Sandberg
Streama Serbien – Sverige (24/9): Live stream & TV
Streama Serbien - Sverige (24/9): Live stream & TV
Vill ni titta på Serbien - Sverige online på nätet? Här visar vi hur ni gör samt vilken kanal som visar matchen på TV.
21 september, 2022 | Emil Sandberg
Stryktipset – 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset är tillbaka med idel engelsk fotboll! Kolla in vår spelanalys till kupongen den 17 september.
16 september, 2022 | Emil Sandberg