Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jul, 2024

Rumänien – Holland (2/7): Stream, speltips & odds

rumänien holland speltips

Rumänien och Holland möts i åttondelsfinal av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen, i vårt speltips.

Rumänien – Holland speltips

I följande artikel hittar ni vårt speltips till Rumänien – Holland, en åttondelsfinal i EM 2024 som spelas den 2 juli.

Match efter match i detta EM blir tight, och vi tror att David återigen kommer att stå upp bra mot Goliat, och här bjuda på en jämn tillställning med få mål. Vi spelar ”under 2,5 mål” till 2.01 gånger pengarna hos Hajper.


Under 2,5 mål

Odds = 2.01
Bonus: Få 100% upp till 500 kr hos Hajper

 • Inget av lagen har några avstängningar eller skadade spelare.
 • Senast lagen möttes i tävlingssammanhang var i kvalet till VM 2014. Då vann Holland båda matcherna.
 • Vinnaren av detta möte ställs emot vinnaren mellan Österrike och Turkiet i kvartsfinal.
Vad: Rumänien – Holland (Fotbolls EM 2024)
När: Den 2/7, kl. 18:00
Vart: Fussball Arena München
Stream: SVT Play
Speltips: Under 2,5 mål (2.01 hos Hajper)

Rumänien har överraskat många genom att vinna sin grupp och ta sig till åttondelsfinal i EM, vilket var en bedrift man lyckades med genom att besegra Ukraina med 3-0 samt ta poäng mot Slovakien. Man hade dock ingen av turneringens svårare grupper, och nu ställs man verkligen på prov på riktigt när man möter Holland i åttondelsfinal. Då man ställdes mot kvalificerat motstånd i gruppspelet i form av Belgien blev det förlust med 0-2.

Holland har så här långt gjort vad de behövt, varken mer eller mindre. Man inledde EM med att slå Polen med 2-1, och följde sedan upp genom att kryssa mot Frankrike. Därefter, när man inte hade något att spela för, blev det förlust 2-3 mot Österrike. En spelare som imponerat för holländarna är Cody Gakpo, som stått för två mål så här långt in i mästerskapet.

I det här mästerskapet har vi flera gånger fått se mindre nationer stå upp bra mot de större. Exemplen är många, där vi bland annat kan plocka fram Sloveniens prestation mot Portugal eller Slovakiens mot England, båda i åttondelsfinalerna. VI tror på en ny, förvånansvärt tight match och väljer att spela ”under 2,5 mål”. Det hittas till 2.01 gånger pengarna hos Hajper.

Titta också gärna in hur ni gör för att finna EM 2024 live streams på nätet.

Rumänien – Holland, startelvor

Rumänien har all anledning att vara nöjda med sina insatser i gruppspelet och förändringar i startelvan hade överraskat. Vi tror att förbundskapten Eduard Iordanescu kör på med samma manskap som gjort honom nöjd så här långt in i turneringen.

Vi tror att Holland kommer att ställa upp laget ungefär så som man gjorde i gruppspelet, där man spelade i princip med samma lag i varje match. I den avslutade matchen, mot Österrike, skedde dock en del förändringar och nu tror vi att man återgår till laget som mönstrades i de två första matcherna. Det innebär att Xavier Simons och Jeremie Frimpong väntas åter i startelvan.

Rumänien, startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Nita
 • Backar: Ratiu, Dragusin, Burca, Sorescu
 • Defensivt mittfält: M. Marin
 • Mittfält: Man, R. Marin, Stanciu, Mihaila
 • Anfall: Dragus

Holland, startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Verbruggen
 • Backar: Dumfries, de Vrij, van Dijk, Aké
 • Mittfält: Schouten, Reijnders
 • Offensivt mittfält: Frimpong, Simons, Gakpo
 • Anfall: Depay

Bäst betsidor på EM 2024

Kolla gärna in vår oddsguide med tips på de bästa bettingsidorna för EM 2024.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Fler speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar