Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 aug, 2023

Rosengård – Helsingborg 22/8: Stream, odds & speltips

Det är dags för den sista kvalomgången i Svenska Cupen, och vi riktar blickarna mot Malmö där en spännande match mellan Rosenborg och Helsingborg äger rum. Här får du våra bästa speltips och odds inför denna match.

Rosengård, som huserar i Division 2 – Södra Götaland, ställs inför en utmanande uppgift när de tar sig an Superettanklubben Helsingborg i den avgörande kvalomgången. Trots att Rosengård har visat sin styrka på hemmaplan återstår att se om detta räcker mot en motståndare från Superettan.

Vad: Rosengård – Helsingborg, Svenska Cupen – Kval
När: Den 22/8, kl. 19:00
Vart: Malmö Idrottsplats
Speltips: Helsingborg leder i halvtid (1.95 hos Bet365)
Livestream: > CMore

Helsingborg HT (leder i halvtid)

Odds = 1.95
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
Helsingborg vs FC Rosengaard Match Outcome
Match Starts 22/08 19:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Rosengård, som normalt spelar i Division 2, står inför en utmanande uppgift när de ställs mot ett lag från Superettan. Dock har de en imponerande hemmaform och brukar vanligtvis prestera väl här i Malmö.
  • Helsingborg befinner sig på en snäv plats i Superettan-tabellen. Denna match skulle dock kunna vara en möjlighet för klubben att återupprätta sitt självförtroende.
  • En avgörande kvalmatch väntar, där segraren säkrar en plats i Svenska Cupen.

Rosengård – Helsingborg stream

Svenska Cupen kan självklart avnjutas via livestreaming, och för att ta del av detta behöver du enkelt bara ha ett aktivt CMore-konto med ett passande abonnemang. Vi vägleder dig genom processen för att enkelt skaffa ett sådant konto och missa inte de spännande matcherna.

  • Klicka dig vidare till CMore
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Rosengård – Helsingborg

Rosengård – Helsingborg speltips

Rosengård imponerar i ligaspelet och har erövrat en imponerande andraplats i tabellen. Denna prestation talar starkt för en uppflyttning till Division 1 nästa säsong. Trots att enbart en direktbiljett tilldelas ligavinnaren och andraplatsen tvingas till kval, har Rosengård visat potential att utmana Hässleholm om den åtråvärda förstaplatsen. Det är värt att notera att gapet mellan de två lagen är enbart tre poäng för närvarande, vilket skapar en spännande kamp om förstaplatsen.

Helsingborg står inför en helt annan utmaning – att hålla fast vid sin plats i Superettan. För närvarande balanserar de på kanten av tabellen, näst sist, och har endast en placering upp till kvalområdet. Konkurrensen i den nedre delen av tabellen är tät, och utgången är oviss. Med flera ligamatcher återstår finns en möjlighet för Helsingborg att ändra sin kurs och undvika nedflyttning.

Vårt speltips riktar sig mot bortalaget, närmare bestämt att Helsingborg kommer att leda i halvtid. Denna strategi grundas på vår bedömning av lagen och den potentiella skillnaden mellan dem. Med en avstånd på två divisioner mellan lagen är vi övertygade om att Helsingborg besitter potentialen att besegra Rosengård med komfort. Det är värt att notera att Helsingborg har levererat sina starkaste resultat på bortaplan under denna säsong, vilket ytterligare stärker vårt val.

Vi presenterar de bästa oddsen på marknaden inför den kommande matchen mellan Rosengård och Helsingborg.

Mer odds & betting inför matchen

Utbudet i Svenska Cupen kanske inte är det mest omfattande, men vi har utforskat noggrant och funnit flera intressanta alternativ som är väl värda att överväga inför mötet mellan Rosengård och Helsingborg.

Här presenterar vi odds hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.53
Över 5 hörnor i första halvlek 2.10
Rätt resultat: 0-3 11.00
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024
slovakien danmark speltips stream
EM
Danmark kliver in i EM, och gör det med en intressant match mot Slovenien. Här finner ni allt inför mötet!
14 juni, 2024
serbien england speltips stream
EM
Serbien och England möts i premiäromgången av fotbolls-EM 2024! Vi ser mycket fram emot denna match, som vi tror kommer att bjuda oss på många mål.
14 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar