Rögle - Växjö, 8/5: Speltips & stream

Goalie stopping a puck

 

Spänningen lever i slutspelet i SHL. Rögle bröt förlusttrenden senast genom att ta en storseger. Men det är Växjö som leder med 2-1 i finalserien.

I bäst av sju matcher har Växjö tagit ett grepp om SM-pokalen. De första två matcherna har varit täta och jämna, där vinnaren har varit omöjligt att förutse.

I den tredje matchen var Rögle revanschsugna och taggade till tänder. Det blev utdelning också.

I den fjärde matchen väntas allting återgå till det normala igen. Det väntas bli jämnt igen.

 

Streama hockey i Sverige!

Se massor av hockey från hela världen

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Rögle – Växjö, SHL Slutspel
Avspark: Den 2021-05-08, kl. 15:15
Vart: Catena Arena
Live stream: Streama SHL
TV-kanal: C More
Speltips: Under 4,5 mål (Odds: 2.12 hos Unibet)

Rögle – Växjö stream

Du kan streama Rögle – Växjö från SHL slutspelet genom att skapa ett konto hos Cmore. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från SHL i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Rögle – Växjö stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till C More
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Rögle – Växjö via live stream

Speltips & odds

 

Rögle tog chansen och visade att finalen i SHL slutspelet lever i allra högsta grad.

Efter att ha vunnit en svår första match med 2-1 vann Växjö även den andra SM-finalen mot Rögle med 3-2, där avgörandet kom i början av sudden. Båda första matcherna var jämna, där båda lagen försvarade sig på topp. Det var inga bjudningar. Även om en hel del lägen skapades såg det mestadels kontrollerat ut. Framförallt var det svårt att bryta ner varandra.

Detta ville Rögle ändra på när de väl fick chansen att spela hemma. Det blev två snabba mål i den första perioden. Andra perioden var betydligt lugnare där Rögle petade dit ytterligare en puck. I den tredje satsade och chansade Växjö lite väl mycket, så siffrorna rann iväg lite till 5-1, i Rögles favör.

En liknande tillställning är inte att vänta sig igen. Både Rögle och Växjö håller en absolut hög toppnivå när det kommer till försvaret. Detta visade de också i grundserien, samt även i de flesta matcherna i playoffen.

Rögle har kommit tillbaka i finalkampen igen. I och med detta behöver de inte heller storsatsa direkt från start utan kan spela mer smart och inte ta några större risker. Att Växjö ska släppa in så många puckar igen är inte trovärdigt heller. Offensivt var inte Växjö heller på topp senast. Så den fjärde finalmatchen kan bli lika stängd som de första två matcherna.

 

  • Vårt speltips: Under 4,5 mål efter fulltid
  • Odds: 2.12
  • Bettingsida: Unibet

 

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman