Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 5 maj, 2021

Rögle – Växjö, 6/5: Speltips & stream

Rögle – Växjö, 6/5: Speltips & stream

Ännu är det inte helt kört för Rögle i slutspelet i SHL. Växjö har 2-0 i finalserien. Men Rögle har det som krävs för att vända förlusttrenden och vinna nästa match.

I bäst av sju matcher har Växjö tagit ett rejält grepp om SM-pokalen. Båda matcherna har varit täta och jämna, där vinnaren har varit omöjligt att förutse. Båda matcherna har också spelats i VIDA Arena i Växjö men nu får Rögle spela i Catena Arena i Ängelholm och då är det helt annorlunda.

Vad: Rögle – Växjö, SHL Slutspel
Avspark: Den 2021-05-06, kl. 20:00
Vart: Catena Arena
Live stream: Streama SHL
TV-kanal: C More
Speltips: Rögle (Odds: 2.10 hos Bet365)

Rögle – Växjö stream

Du kan streama Rögle – Växjö från SHL slutspelet genom att skapa ett konto hos Cmore. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från SHL i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Rögle – Växjö stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till C More
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Rögle – Växjö via live stream

Speltips & odds

Efter att ha vunnit en svår första match med 2-1 vann Växjö även den andra SM-finalen mot Rögle med 3-2, där avgörandet kom i början av sudden.

Rögles tränare Cam Abbott sade efter matchen: ”Vi gjorde flera bra saker men måste bli mer effektiva och sätta några puckar i nätet. Det är mycket jag är stolt över och vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Vi måste bli elakare.”

Enig. Det fattades knappast lägen för att Rögle skulle gå segrandes ur duellen.

Rögle hade en ledning redan efter 4 minuter. Efter halva matchen kvitterade Växjö. Därefter var det mycket Rögle som till slut nätade i powerplay. Men från ingenstans kvitterade Pontus Holmberg. Det var inget jätteskott direkt, som Christoffer Rifalk borde ha klarat. Precis innan dess fick Rögles Erlend Lesund en 10-minuters utvisning för en tackling på Brendan Gaunce. Matchvinnaren Hardy Häman gjorde segermålet som kom efter 4.36 in i sudden.

Dags för Rögle att revanschera sig. Rögle har inte varit det sämre laget i någon av matcherna utan bjudit på en hård kamp och haft marginalerna emot sig. Sådant brukar jämna ut sig i det långa loppet, speciellt i ett slutspel. Detta är vi övertygade om sker när Rögle får spela hemma igen. På hemmais har Rögle vunnit samtliga matcher i slutspelet mot Frölunda 2x och Skellefteå 3x.

Vi ger Rögle en klar fördel i den 3:e slutspelsfinalen.

  • Vårt speltips: Rögle vinner matchen efter fulltid
  • Odds: 2.10
  • Bettingsida: Bet365

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar