Rögle - Växjö, 6/5: Speltips & stream

Resultat
Odds
Rögle
Oavgjort
Växjö
Odds hämtat på bet365:

 

Ännu är det inte helt kört för Rögle i slutspelet i SHL. Växjö har 2-0 i finalserien. Men Rögle har det som krävs för att vända förlusttrenden och vinna nästa match.

I bäst av sju matcher har Växjö tagit ett rejält grepp om SM-pokalen. Båda matcherna har varit täta och jämna, där vinnaren har varit omöjligt att förutse. Båda matcherna har också spelats i VIDA Arena i Växjö men nu får Rögle spela i Catena Arena i Ängelholm och då är det helt annorlunda.

Streama hockey i Sverige!

Se massor av hockey från hela världen

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Rögle – Växjö, SHL Slutspel
Avspark: Den 2021-05-06, kl. 20:00
Vart: Catena Arena
Live stream: Streama SHL
TV-kanal: C More
Speltips: Rögle (Odds: 2.10 hos Bet365)

Rögle – Växjö stream

Du kan streama Rögle – Växjö från SHL slutspelet genom att skapa ett konto hos Cmore. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från SHL i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Rögle – Växjö stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till C More
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Rögle – Växjö via live stream

Speltips & odds

 

Efter att ha vunnit en svår första match med 2-1 vann Växjö även den andra SM-finalen mot Rögle med 3-2, där avgörandet kom i början av sudden.

Rögles tränare Cam Abbott sade efter matchen: ”Vi gjorde flera bra saker men måste bli mer effektiva och sätta några puckar i nätet. Det är mycket jag är stolt över och vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Vi måste bli elakare.”

Enig. Det fattades knappast lägen för att Rögle skulle gå segrandes ur duellen.

Rögle hade en ledning redan efter 4 minuter. Efter halva matchen kvitterade Växjö. Därefter var det mycket Rögle som till slut nätade i powerplay. Men från ingenstans kvitterade Pontus Holmberg. Det var inget jätteskott direkt, som Christoffer Rifalk borde ha klarat. Precis innan dess fick Rögles Erlend Lesund en 10-minuters utvisning för en tackling på Brendan Gaunce. Matchvinnaren Hardy Häman gjorde segermålet som kom efter 4.36 in i sudden.

Dags för Rögle att revanschera sig. Rögle har inte varit det sämre laget i någon av matcherna utan bjudit på en hård kamp och haft marginalerna emot sig. Sådant brukar jämna ut sig i det långa loppet, speciellt i ett slutspel. Detta är vi övertygade om sker när Rögle får spela hemma igen. På hemmais har Rögle vunnit samtliga matcher i slutspelet mot Frölunda 2x och Skellefteå 3x.

Vi ger Rögle en klar fördel i den 3:e slutspelsfinalen.

 

  • Vårt speltips: Rögle vinner matchen efter fulltid
  • Odds: 2.10
  • Bettingsida: Bet365

 

Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
Streama Malmö FF – AIK: Se live stream & TV (27/10)
26 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman