Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 27 jul, 2021

Röda Stjärnan – Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream

Röda Stjärnan – Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream

Välmeriterade Röda Stjärnan har ett underläge att vända när de tar emot Kairat Almaty i returen av Champions League kvalet.

Det första mötet i Kazakstan slutade med en 2-1 seger för Kairat Almaty, i en jämn match som inte bjöd på någon vidare underhållning.

I returen är Röda Stjärnan favoriter hos spelbolagen. Returen lutar dock mot att bli mer stängd och mer tajt än den första matchen.

Vad: Röda Stjärnan – Kairat Almaty, Champions League kval
Avspark: Den 2021-07-28, kl. 20:30
Vart: Stadion Rajko Mitic
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.98 hos Bet365)

Se Röda Stjärnan – Kairat Almaty stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Röda Stjärnan – Kairat Almaty på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Röda Stjärnan – Kairat Almaty live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

Speltips & odds

Röda Stjärnan är alltid farliga i Champions League kvalet, efter att ha nått gruppslutspelet i 2 av de 3 senaste säsongerna.

Kairat Almaty, som aldrig har nått den tredje kvalomgången ens, har visat sig vara tuffare än många trott.

För 4:e gången i rad är Röda Stjärnan med i Champions League-kvalet. Men de har mycket jobb kvar att göra, efter att ha hamnat i ett underläge.

På Almaty Central Stadium tog det 25 minuter för anfallsyttern Jose Kante att nicka in ledningsmålet för Kairat Almaty. Efter lite mindre än halvtimmesspel råkade mittbacken Rade Dugalic styra bollen i eget mål och gav det serbiska laget en livlina in i matchen. Fast Kairat Almaty fick det sista ordet. Macky Bagnack satte dit en volley och 2-1 skrevs som slutresultat.

Milan Borjan (i bild) i målet fick inga fler skott på mål än så. Röda Stjärnan var inte heller så värst produktiva framåt. Fast Kairat Almaty var skickliga och lät dem inte skapa så mycket heller.

Röda Stjärnan gjorde en fantastisk säsong i Serbien, där de lyckades ta 108 poäng från 114 möjliga. De lyckades vinna 35 och kryssa 3 av sina totalt 38 matcher. Så det är ett starkt gäng, som däremot inte har hittat sin högsta nivå ännu.

Även Kairat Almaty hade en lyckosam säsong i Kazakstad, där de tog sin 3:e ligatitel. De har länge visat framfötterna och nu tagit vara på sin chans. Kvar återstår att hålla undan Röda Stjärnan i 90 minuter. Kairat Almaty har ett starkt försvar och är vanligtvis svåra att bryta ner.

Efter kvalmötet har Kairat Almaty spelat en cupmatch, som de förlorade hemma mot Arys med 0-1. Där och då vilades ett par spelare till denna returmatch.

Kairat Almaty har visat att de tar Champions League kvalet på fullaste allvar och då ska de inte underskattas.

Eftersom Röda Stjärnan slitet lite med målformen kan detta vara ett perfekt tillfälle att slå ut dem. Åtminstone ska Kairat Almaty ha goda möjligheter till att hålla tätt bakåt och försöka försvara sin ledning.

Men det gäller också för Röda Stjärnan att stänga igen bakåt, för att ha en chans att ta sig vidare.

Därför landar spelet på att matchen blir mindre målrik än det första mötet och att 2 mål släpps in som mest.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Röda Stjärnans möjlig startuppställning:

Borjan; Gajic, Dragovic, Pankov, Rodic; Krsticic, Sanogo, Ivanic; Ben, Katai; Pavkov.

Kairat Almatys möjlig startuppställning:

Pokatilov; Mikanovic, Dugalic, Alip, Keyler; Palyakow, Abiken, Hovhannisyan; Shushenachev, Vagner Love, Kante.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar