Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 maj, 2021

Rio Ave – Sporting, 5/5: Speltips & stream

Rio Ave – Sporting, 5/5: Speltips & stream

Med 4 omgångar kvar av Primeira Liga krigar Rio Ave för sin överlevnad medan Sporting Lissabon vill utöka sin ledning jämtemot Porto och Benfica i toppen av tabellen.

Rio Ave ligger 2 poäng ovanför nedflyttningszonen och har varit skickliga på att plocka poäng.

Sporting är obesegrade och leder ligan med 6 poäng där formen har varit helt lysande hela säsong.

Motivation och klass slår kämparna.

Vad: Rio Ave – Sporting, Primeira Liga
Avspark: Den 2021-05-05, kl. 22:15
Vart: Estadio dos Arcos
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Sporting (Odds: 1.73 hos Bet365)

Se Rio Ave – Sporting stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från portugisiska Primeira Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Rio Ave – Sporting på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Rio Ave – Sporting live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Primeira Liga!

Speltips & odds

Bottenstriden i Portugal är jämn. Rio Ave ger allt och krigar till sig poäng. Det har blivit 4 kryss och en förlust på de 5 senaste matcher. I den senaste ligamatchen blev det mållöst borta mot Portimonense, som också är involverade i bottenstriden.

Det stora problem för Rio Ave är målskyttet. Laget har nätat minst av alla i ligan, nämligen 23 mål på 30 omgångar. Det har endast blivit 5 mål på de 8 senaste ligamatcher.

Denna måltorka kan kosta Rio Ave en nedgradering då de ställs mot tufft motstånd i sina kvarvarande matcher. Näst ut ställs de mot de tuffaste av alla.

Sporting är på god väg att lyfta sin 19:e Primeira Liga titel. Det har varit en titeltorka sedan år 2002. Räkna med att de är taggade till varje match som återstår.

Formen är också helt lysande, både på hemmaplan och på resande fot. Sporting har vunnit 23 matcher och kryssat 7 gånger. Inga förluster alls. På sistone har Sporting vunnit 3 av de 4 senaste ligamatcher.

Den stora framgången har varit försvarsspelet. Laget har endast släppt in 15 mål efter 30 omgångar. Offensiven håller också en hög Europa klass och har gjort flest mål efter Porto och Benfica.

Till denna match får Sporting två förstärkningar. Den första är målvakten Antonio Adan, som återvänder efter en avstängning. Han har hållit nollan i 17 av 29 matcher. Den andra är Goncalo Inacio som också återvänder från avstängning och tar en plats i försvaret bredvid Zouhair Feddal och Sebastian Coates.

Trots att Rio Aves behov av poäng är stor räcker laget inte till mot serieledarna, som helst enkelt är för starka.

Sporting har ligatiteln i sikte och tänker inte släppa greppet om den.

  • Vårt speltips: Sporting vinner matchen
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Rio Aves möjlig startuppställning:

Kieszek; Pinto, Borevkovic, Santos, Amaral; Geraldes, Augusta, Guga; Coentrao, Brandao, Dala.

Sportings möjlig startuppställning:

Adan; Inacio, Coates, Feddal; Porro, Mario, Palhinha, Mendes; Goncalves, Paulinho, Santos.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar