Real Madrid - Sevilla, 9/5: Speltips, odds & inför

Real Madrid Sevilla speltips

Resultat
Odds
Real Madrid
Oavgjort
Sevilla
Odds hämtat på bet365: 9/5 15:00

Stormatch och toppmöte i La Liga! Real Madrid och Sevilla gör upp om viktiga poäng i La Ligas titeljakt. Ta del av speltips till matchen 9/5.

Real Madrid har chansen att gå upp i serieledning, efter att gårdagens toppmatch slutat oavgjort. Vinner Sevilla kan de heller inte uteslutas ur titelstriden, även om det ser svårt ut för dem efter förlusten senast.

Pressen ligger på Real här, men klarar de av att nå upp till förväntningarna? Kolla in vårt speltips till matchen. Läs också gärna på om hur ni hittar La Liga streams, så att ni kan se matchen.

Vad: Real Madrid – Sevilla
När: Den 9/5, kl. 21:00
Vart: Estádio Alfredo Di Stéfano
Vad: La Liga, omgång 35
Domare: Juan Martínez
Speltips: Real Madrid vinner (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Det är en jämnare toppstrid än någonsin i La Liga. Vinner Real Madrid går man upp i serieledning, kryssar man blir man 2:a och förlorar man förblir man 3:a.
  • Sevilla ligger 4 poäng bakom Real Madrid, och 7 poäng bakom tabellettan Atlético.
  • Höstmötet lagen emellan slutade 1-0 till Real Madrid, efter ett självmål från Yassine Bounou.

Speltips inför matchen

Detta är omgångarnas omgång, matcherna där den spanska fotbollssäsongen ska avgöras. De fyra högst placerade lagen möter varandra, i matcher som lär ge oss en klar hint om vilket lag som slutar som ligamästare.

Än så länge är Real Madrid och Sevilla de stora vinnarna, sedan Barcelona och Atlético de Madrid spelat oavgjort igår. Men Real eller Sevilla kan också stå där som omgångens stora förlorare, om något av lagen förlorar på söndag kväll.

Just nu toppar Atlético tabellen, på 77 poäng. Barcelona har 75 poäng, Real 74 och Sevilla 70. Eftersom Real Madrid har fördel i inbördes möten mot både ”Barca” och ”Atleti” går de upp i serieledning vid vinst här. De är således det enda av lagen med allt i egna händer.

Real Madrid drabbades häromdagen av en rejäl käftsmäll, då det bekräftats att lagets stjärna och lagkapten Sergio Ramos skadat sig på nytt. Detta bara någon vecka efter att han kom tillbaka från en längre skadefrånvaro. Han får därmed inte chansen att här ställas mot sin tidigare klubb Sevilla.

Sevilla har gått fantastiskt de senaste månaderna, men förlorade oväntat hemma mot Athletic Bilbao senast. Hade man vunnit den matchen hade mötet mot Real varit ännu större, och man hade haft chans att gå upp på andraplats.

Vårt speltips

Real Madrid må ha haft både toppar och dalar den här säsongen, men framförallt har man visat att ens högstanivå fortfarande är i topp i Europa och att man kan ta fram den i de viktiga matcherna. Semifinal i Champions League och positiva resultat i både clasicós och Madridderbyn vittnar om det.

Här står allt på spel för Real. Vinst och ligatiteln är på väg att bli deras, men poängtapp och Atlético lär vinna. Vi tror att Real Madrid gör jobbet, och vinner matchen. Vi spelar den raka 1:an till 1,83 gånger insatsen. Oddset finner ni på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Här har ni fler odds på Real Madrid – Sevilla. Oddsen är från Bet365. Här kan ni ta del av vår Bet365 recension.

Spel Odds hos Bet365
Real Madrid vinner matchen 1.83
Oavgjort 3.90
Sevilla vinner matchen 3.90
Över 2,5 mål i matchen 1.66
Under 2,5 mål i matchen 2.20

Relaterade nyheter

Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman