Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 dec, 2023

Qarabag – BK Häcken (14/12): Stream, speltips & odds

qarabag häcken speltips stream

Vad: Qarabag – BK Häcken, Europa League
Avspark: Den 14/12, kl. 18:45
Vart: Tofiq Bahramov adina Respublika stadionu
Stream: > Viaplay
Speltips: X2 (3.40 hos Unibet)

Häcken har förlorat varenda match i Europa League-gruppspelet. Kan man avsluta genom en seger, i vad som också är Per-Mathis Högmos sista match med laget? Vi ger er speltips till matchen, och visar även hur ni kan streama Qarabag – BK Häcken.

Häckens Europaäventyr har knappast varit någon hit så här långt. Visst, man tog sig till Europa Leagues gruppspel, men vägen dit var inte den tuffast. Väl i gruppspelet har det blivit förlust efter förlust, i en grupp där en andraplats absolut var realistisk på förhand.

Qarabag har gjort det desto bättre, och kommer troligtvis att gå vidare till sextondelsfinal. Här finner ni allt inför Qarabag – Häcken, från speltips till info om hur ni kan streama matchen online.

X2 (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hos Unibet!
Qarabag FK vs Haecken Match Outcome
Match Starts 14/12 18:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Häcken har förlorat varenda match i gruppspelet, och står således på 0 poäng.
 • Qarabag står på 7 poäng och kommer troligtvis att gå vidare till sextondelsfinal av Europa League.
 • Det här är tränaren Per-Mathias Högmos sista match som Häckentränare. Han kommer sedan att ta över japanska Urawa Red Diamonds.
Europa League Grp. H

14th December 2023 - 17:45

Tofiq Bakhramov Stadium

Qarabag FK

Match Ended
Haecken

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Europa League Grp. H

2023

Haecken

0

Qarabag FK

1

Streama Qarabag – Häcken

Det är lätt ordnat att få fram en Qarabag – Häcken live stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Får ni det gjort kan ni se alla Europa League-matcher live.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att se din Qarabag – BK Häcken stream. Det går att se matchen via mobiltelefon men också från dator eller surfplatta. Med en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama Qarabag – Häcken kommer att bli väldigt nöjda med det beslutet. Sändningen håller hög nivå, och då talar vi om allt från bild till ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Qarabag – Häcken

Qarabag – Häcken speltips

Sverige har haft en av sina sämsta Europasäsonger på mycket länge, om man tittar på koefficienter. Vi fick visserligen in ett lag i ett europeiskt gruppspel, vilket vi inte får varje år, men alla andra svenska lag åkte ur kvalet tidigt och väl i gruppspelet har Häcken inte tagit en enda poäng. Då blir det mindre inspelade koefficienter än om alla svenska lag hade gått långt i kvalet men inte kommit med.

Då Häcken har förlorat alla sina gruppspelsmatcher är man redan utslagna, och har inte ens chans att sluta trea och nå Europa Conference Leagues slutspel. Men man kan fortfarande vinna, eller åtminstone kryssa, den här sista matchen och åtminstone ge Sverige några koefficientpoäng, och dessutom ge sig själva lite ära samt inspelade pengar.

Häcken må ha åkt på återkommande förluster, men vi tycker att laget inte är fullt så svagt som resultaten visat. Här tycker vi att Qarabag blir väl stora favoriter, i en match mellan två jämna lag. Det kan dessutom vara så att det räcker för Qarabag att spela oavgjort här för att säkra andraplatsen, om Molde bara förlorar mot Bayer Leverkusen.

Vi väljer att spela X2, som finnes till 3.40 gånger pengarna hos Unibet.

 • Vårt speltips: X2
 • Odds: 3.40
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på Qarabag – Häcken har vi hämtat från Unibet. Bettingsajten tillhör världens största, och har många bra odds. Se även bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni ser tre ytterligare spelförslag till Qarabag – Häcken nedan.

Speltips Odds från Unibet
Över 2,5 mål 1.50
Under 2,5 mål 2.60
Båda lag gör mål – Ja 1.81

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar