Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 jan, 2022

PSG – Nice, 31/1: Stream, speltips & odds

PSG Nice speltips stream

Den europeiska toppfotbollen är äntligen tillbaka! På måndag kväll tar PSG emot Nice i Coupe de France, och här ger vi er vårt speltips till matchen samt visar hur ni hittar en PSG – Nice live stream.

Som väntat håller PSG på att jogga hem Ligue 1, men man vill ha fler titlar. På måndag kväll ställs man emot Nice i åttondelsfinalen av Coupe de France, och här ger vi er förutsättningarna inför matchen.

Se vårt speltips till mötet, och få reda på hur ni gör för att live streama PSG – Nice. Matchen har avspark 21:15 måndag 31 januari.

Streama PSG – Nice online

Se Coupe de France live hos Bet365!

Vad: PSG – Nice
Matchstart Kl. 21:15, den 31/1
Vart: Parc des Princes, Paris
Live stream Bet365
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Under 2,5 mål (2,15 hos Bet365)

[sports data-token=’BXtiQ3OAs6BHO5Fn2nSLSc181PsqdsLo0DdT8bMA’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama PSG – Nice live

Det är inte alls svårt att live streama PSG – Nice online. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är fixat kan ni börja titta på Coupe de France och även streama Ligue 1 direktsänt online.

Välj själv om ni vill ha igång er PSG – Nice live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV istället. Välj själv hur ni ska titta på er PSG – Nice stream!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama PSG – Nice live!

Speltips & odds: PSG – Nice

Att PSG leder Ligue 1 i överlägsen stil är ingen överraskning för någon, trots att man misslyckades med att vinna serien ifjol. Inför den här säsongen har man förstärkt laget som aldrig tidigare, genom att hämta Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma och Achraf Hakimi. De tre förstnämnda utan övergångssumma dessutom.

Med halva säsongen spelad kan vi väl konstatera att ingen av spelarna som anslöt gratis har levt upp till förväntningarna. Messi har ännu inte anpassat sig till sin nya miljö, Ramos har varit skadad merparten av tiden och Donnarumma petad. Hakimi har dock gjort det väldigt bra, men han är just nu i Kamerun och spelar Afrikanska Mästerskapen.

Nice har gjort en väldigt bra säsong så här långt, och ligger på andra plats i Ligue 1. En positiv överraskning, för sett till den trupp man har borde man inte ligga före lag som Marseille och Lyon.

Till den här matchen saknas en hel del PSG-spelare. Georginio Wijnaldum och Neymar är skadade, men ska vara tillbaka i februari. Idrissa Gana Gueye, Abdou Diallo och så Hakimi är iväg på landslagsuppdrag, men kommer även de givetvis att vara tillbaka snart.

Här går PSG in som klara favoriter, trots att tabellen visar att Nice inte är något lag man bara städar av. Senast lagen möttes slutade matchen 0-0, vilket också var en hemmamatch för PSG.

Ofta är matcher direkt efter landslagsuppehåll något kluriga för storklubbarna, då spelarna varit ifrån varandra medan spelare i mindre lag haft i princip alla sina spelare på plats redo att träna med varandra som vanligt. Vi tror att detta blir en tajt match, med få mål då lagen tappat matchrytm något. Vi spelar ”under 2,5 mål”, till 2,15 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Vi har en recension om Bet365, som ni finner via länken.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar