Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 jun, 2021

Portugal – Israel, 9/6: Speltips & stream

Spanien Portugal speltips stream

 

Innan Portugal ska försöka försvara sin EM titel, där Tyskland, Frankrike och Ungern väntar i gruppen, ska de lira en vänskapsmatch mot Israel som avslutning för deras förberedelser.

Portugal väntas rotera i startelvan och är trots detta fortfarande givna favoriter.

Israel har detta år rest sig och spelat på en helt annan nivå. De är långt ifrån uddlösa och kan faktiskt ställa till det för portugiserna.

Åtminstone ska inte Israel med den starka formen behöva förlora mötet med stora siffror.

 

Vad: Portugal – Israel, Vänskapsmatch
Avspark: Den 2021-06-09, kl. 20:45
Vart: Estádio José Alvalade
Live stream: > Se samtliga vänskapslandskamper hos Cmore
TV-kanal: Cmore
Speltips: Israel +1,5 mål (Odds: 1.95 hos Unibet)

Streama Portugal – Israel

Det är lätt att streama vänskapsmatchen mellan Portugal – Israel online. Det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Cmore.

Titta via mobil, dator eller surfplatta.

 

  1. Gå till Cmore
  2. Välj C More Mycket Sport
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Portugal – Israel + TV, Serier, Film och Sport online

 

Speltips & odds

 

Det blev ett tufft EM kval för Portugal som slutade på en 2:a plats, med 3 poäng efter Ukraina i toppen och 3 poäng ner till Serbien. Portugal vann 5 matcher, kryssade 2 gånger och förlorade borta i Ukraina.

Detta år har de också kämpat i VM kvalet. Det blev en tuff match mot Azerbajdzjan som portugiserna vann med 1-0 till slut. Sedan blev det 2-2 i Serbien. Slutligen vann Portugal mot Luxemburg med 3-1, där portugiserna låg under fram tills sista sekunden i den 1:a halvleken.

Att det har sett säkert och stabilt ut för Portugal vore en överdrift.

Nu har de kvalité nog att utmana samtliga landslag i världen med talismannen Cristiano Ronaldo (i bild) i spetsen. Han väntas vila i detta möte, eller spela begränsad tid, för att vara pigg och fräsch till mästerskapet.

Israel lyckades inte kvala in till EM, trots att de gjorde ett bra kval och var sedan starka i playoffen. Men de åkte ut på straffar i Glasgow i Skottland, trots att Israel var det bättre laget under ordinarie tid och förlängning. Israel tog revansch på skottarna i den sista omgången av Nations League.

Detta år har Israel inlett med en förlust mot Danmark med 0-2, men därefter spelat på en annan nivå. Efter att ha spelat 1-1 mot Skottland kom det en seger med hela 4-1 mot Moldavien. Segern följde de upp med en 3-1 viktoria över Montenegro så målsiktet än rätt inställt. Att näta 7 mål på dessa 2 matcher gör de farliga i anfallet.

Då Portugal också kommer från en mållös kamp mot Spanien, där matchen mer eller mindre bara spelades av, känns det inte trovärdigt att Portugal heller lägger in den högsta växeln i denna vänskapskamp. Mer gäller det att ha fräscha spelare, utan skador, redo till mästerskapet.

Därför faller spelet på att Israel täcker handikapp linan på +1,5 mål.

Spelet sitter även om Portugal tar en seger med ett mål i marginal, som 1-0 eller 2-1.

Du hittar mer spel inom EM 2021 betting & odds i vår guide.

 

 

 

  • Vårt speltips: Israel +1,5 mål i matchen
  • Odds: 1.95
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Portugals möjlig startuppställning:

Rui Silva; Cancelo, Fonte, Dias, Mendes; Moutinho, Danilo; Fernandes, Goncalves, Jota; Andre Silva.

Israels möjlig startuppställning:

Marciano; Dasa, Tibi, Menahem, Davidzada; Solomon, Natkho, Lavi, Fani; Malede, Zahavi.

 

 

Andra nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1450 Articles