Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 mar, 2024

Paul – Medvedev 16/3: Stream, odds & speltips

Två matcher återstår i årets första Mastersturnering ATP Indian Wells. Tommy Paul mot Daniil Medvedev samt Jannik Sinner mot Carlos Alcaraz.

Här lägger vi vårt fokus i Paul – Medvedev som börjar på lördag klockan 23:00. Läs vårt bästa speltips från semifinalmötet. Vi tar dessutom fram de bästa oddsen på marknaden från matchen, tittar till spelarnas prestationer hittills i turneringen och visar dig hur du kommer igång med livestreaming online i ATP Indian Wells. Följ med oss hela vägen – och missa framförallt inte denna superspännande match.

Vad: Paul – Medvedev, ATP Indian Wells
När: Den 16/3, kl. 23:00
Vart: Indian Wells Tennis Garden
Speltips: Medvedev 2-0 (2.00 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Medvedev 2-0

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Tommy Paul vs Daniil Medvedev Match Outcome
Match Starts 17/03 03:10
Match avslutad

Inför matchen

 • Medvedev leder med 2-0 i inbördes möten över Paul.
 • Medvedev har 13-2 i statistik på hardcourt den här säsongen och Paul 10-4.
 • Semifinal i årets första Mastersturnering.

Paul – Medvedev stream

Semifinalen i ATP Indian Wells, årets första Mastersturnering, står för dörren och vi har en spännande match att se fram emot mellan Paul och Medvedev.

Denna match är tillgänglig för streaming nästan kostnadsfritt via spelbolaget Bet365. Allt du behöver är ett konto hos spelbolaget och en minimuminsättning på 50 kr för att komma igång. Därefter kan du njuta av massor av högkvalitativ tennis, fotboll, ishockey och mycket mer.

Börja streama redan idag hos Bet365. Det är ett utmärkt sätt att följa med i spänningen samtidigt som du spelar på dina favoritlag eller spelare – vi rekommenderar det starkt.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Paul – Medvedev

Paul – Medvedev speltips

Vi ser fram emot en högoktanig match på centercourten som äger rum på lördag mellan Paul och Medvedev, och här kommer vi presentera vårt speltips för matchen.

Vi väljer att spela på en 2-0-seger för Medvedev, som vi anser vara den bättre spelaren. Paul har visserligen presterat bra, men kan han hålla samma nivå som Medvedev? Vi tvivlar på det. Dessutom visade Paul upp viss skakighet i matchen mot Ruud i kvartsfinalen, och om han inte höjer sig avsevärt här kommer han att stöta på stora problem.

Medvedev är en toppspelare, en av världens bästa, vilket inte direkt kan sägas om Paul. Medvedev är van vid att nå långt i stora turneringar som Masters och Grand Slam, vilket inte heller kan sägas om Paul.

Erfarenheten och rutinen talar för Medvedev, och vi tror dessutom att han kommer att vinna ganska komfortabelt. Paul kommer att ha stöd från publiken då han spelar på hemmaplan, men Medvedev trivs med den typen av press. Han har själv sagt att han presterar exceptionellt bra i sådana situationer. Därför litar vi på Medvedev och placerar vårt speltips på honom för en 2-0-seger hos bettingsidan Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

Läs om våra tre andra speltips & odds från semifinalmatchen mellan Paul mot Medvedev. Alla odds som du hittar nedan har vi hämtat från spelbolaget Bet365. Har du inget konto hos spelbolaget? Då kan vi starkt rekommendera att skaffa ett och ta del av deras fantastiska bonus på 1250 kr i form av spelkrediter.

Speltips Odds
Medvedev -3.5 games 1.83
Under 22.5 games 1.80
Medvedev -3.5 games 2.35
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar