Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 nov, 2021

Östersunds FK – Mjällby AIF, 22/11: Stream, speltips & odds

Östersund Mjällby speltips stream

Östersunds FK och Mjällby AIF möts i Allsvenskan under måndagen, då Mjällby jagar viktiga poäng i bottenstriden. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Östersund – Mjällby live.

Östersund har redan åkt ur Allsvenskan, men har ytterligare tre allsvenska matcher kvar innan det blir Superettan. För Mjällby är det ännu oklart vilken serie man tillhör nästa säsong, men laget lär vilja se till att det blir Allsvenskan.

Vi tar er igenom förutsättningarna till när lagen möts på Jämtkraft Arena måndag 22 november. Kolla in vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Östersund – Mjällby live.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av fotboll hos Bet365!

Vad: Östersunds FK – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 19:00, den 22/11
Vart: Jämtkraft Arena, Östersund
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Mjällby vinner (1,60 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Östersund har redan åkt ur Allsvenskan, och har bara segern att spela för.
  • Mjällby har tre poäng ned till kvalplats, och behöver tre poäng här för att känna sig säkra på att slippa kval.
  • Vårmötet lagen emellan vann Mjällby med 1-0 efter mål av Jacob Bergström.

Streama Östersund – Mjällby live

Det är väldigt enkelt att live streama Östersund – Mjällby, och för att se matchen online är det enda ni behöver göra att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live. Där kan ni också streama Norrköping – Djurgården.

Det går bra att ha igång er Östersund – Mjällby live stream via valfri enhet. Se fotboll online via mobil, dator eller surfplatta. Sitter du på en Chromecast eller liknande verktyg har du dessutom friheten att kunna koppla över din Östersund – Mjällby stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Östersund – Mjällby live

Speltips & odds: Östersund – Mjällby

För tre år sedan var Östersunds FK hela Sveriges gullelag. Genom att värva in talangfulla spelare som av olika anledningar inte lyckats få det att stämma i sina karriärer, och genom att stå för samhällsinsatser och uppträda i teater, hade man tagit sig hela vägen från Division 2 till Allsvenskan, Europa League och Emirates Stadium. Bakom framgångarna satt den starke ordföranden Daniel Kindberg och den trollande tränaren Graham Potter.

Spolar vi sedan fram till nutid, så är laget inte fullt lika omtyckt längre. Nu är man istället det minst omtyckta laget i högstaserien, av andra lags fans. Detta efter att det uppdagats att Kindberg stått för en hel del ekonomiska brott, vilket tagit honom hela vägen till häktet. Potter kan ingen säga något ont ord om däremot, men han är nu tränare för Premier League-klubben Brighton.

Kvar finns ett antal spelare, som bara blir färre. Att stanna kvar i ett krisande ÖFK är inte så populärt, och sedan klubben fått ett transferförbud kan man inte hämta in nya spelare. Resultatet har blivit att man ligger sist i serien, med bara 14 inspelade poäng, och redan är klart för nedflyttning.

Mjällby fick en oerhört svag start på säsongen, men har verkligen ryckt upp sig sedan tränaren Anders Torstensson tog över rodret. Senast kommer man dock från en tung förlust, då man tappade 2-0-ledning till 2-3-förlust mot Sirius.

Medan Östersund redan åkt ur slåss Mjällby för att undvika negativ kvalplats. Laget ligger 12:a, och har bara tre poäng ned till Degerfors på kvalplatsen. En vinst mot Östersund hade i princip säkrat kontraktet, och en vinst är väl också mycket trolig?

Östersund har bara tagit två poäng på sina åtta senaste matcher, och är redan ute. Mjällby behöver en seger, och det här är matchen att ta den i. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 1,60 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Mjällby vinner
  • Odds: 1,60
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni gärna får läsa om ni vill. Ni hittar den via länken.

Relaterade artiklar

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar