Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 sep, 2021

Östersunds FK – IF Elfsborg (19/9): Stream, speltips & odds

Östersunds FK Elfsborg live stream speltips

Östersunds FK och IF Elfsborg gör upp på Jämtkraft Arena under söndagen. Kan Allsvenskans formsvagaste lag rubba det näst formstarkaste?

Östersund ligger sist i Allsvenskan, och bör onekligen börja plocka poäng om man ska ha någon chans att hänga kvar i toppdivisionen. Elfsborg går som tåget för tillfället och ligger bara en poäng från förstaplatsen.

Det borde väl bara kunna sluta på ett sätt när lagen möts på söndag 19/9? Vi tar er igenom förutsättningarna inför matchen, ger vårt speltips och visar hur ni hittar en Östersund – Elfsborg live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Östersunds FK – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 15:00, den 19/9
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Elfsborg vinner (1,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Östersund har fem raka förluster i Allsvenskan.
  • Elfsborg har inte förlorat på nio matcher.
  • Elfsborg vann vårmötet mot ÖFK med 3-0, och siktar på att göra något liknande här.

Streama Östersund – Elfsborg live

Det är inte alls svårt att live streama Östersunds FK – IF Elfsborg. Det enda du behöver göra för att se matchen live är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan du se din Östersund – Elfsborg stream direktsänt på nätet.

Det är möjligt att se Allsvenskan online från valfri enhet. Du kan ha igång din Östersund – Elfsborg stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Östersund – Elfsborg online

Speltips & odds: Östersund – Elfsborg

Östersund har inte haft någon rolig säsong. Laget ligger toksist i Allsvenskan, med hela nio poäng upp till säker mark. Nio pinnar är just den poängskörd man själva har, 18 omgångar in i serien. Det ska med andra ord till en makalös upphämtning för att Jämtlandslaget ska hänga kvar.

Man behöver väl knappt dra historien om vad som hänt ÖFK igen. Succéklubben från 2018 har tappat sin kontroversielle ordförande och alla sina bästa spelare, och sitter dessutom på ett transferförbud. Den redan tunna truppen kan således inte förstärkas, och dessutom är tongivande spelare som Kalpi Ouattara, Nebiyou Perry och Rewan Amin skadade.

Elfsborg har det gått bättre för. Laget kom tvåa i Allsvenskan förra säsongen, och gör i år en poängmässigt ännu starkare säsong så här långt. Man ligger på tredje plats i Allsvenskan, bara en pinne bakom Djurgården och AIK samtidigt som man är två före Malmö FF. På sina tio senaste allsvenska matcher har man åtta segrar och två oavgjorda. Senast man förlorade var borta mot Malmö FF, med uddamålet.

Vinner Elfsborg den här matchen sitter man i en fin sits inför nästa omgång, då man ställs mot Malmö FF som redan på lördag möter Djurgården. Tänk om Malmö tappar poäng i båda de matcherna? Det hade kunnat röra om i guldstriden.

Sedan Östersund gick upp i Allsvenskan 2016 har de och Elfsborg gått helt jämnt, med tre oavgjorda och fyra segrar vardera. ÖFK:s utveckling under de senaste två åren har dock gått spikrakt nedåt, medan Elfsborgs gått stadigt uppåt. I våras vann Elfsborg klart med 3-0, och vi räknar med en ny seger för Boråslaget.

Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 1,50 gånger insatsen. Spelet hittas på Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni läsa vår Bet365-recension, om ni är intresserade av det.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar