Östersund - Hammarby, 1/8: Stream, speltips & odds

Östersund - Hammarby speltips

Östersund och Hammarby möts i Allsvenskan på söndag. Vi tar er igenom förutsättningarna till matchen, och ger er såväl speltips som information om hur ni hittar en Östersund – Hammarby live stream.

Östersund och Hammarby möts i Allsvenskan på söndag kväll, när lagen stigar ut på Jämtkraft Arena. Klockan 17:30 blåser domaren igång matchen, och intresset för att följa händelseutvecklingen uppe i norr lär vara stor.

I den här artikeln kan ni ta del av mycket inför matchen. Läs om vårt speltips till mötet, och hitta information om hur ni gör för att streama Östersund – Hammarby.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Östersunds FK – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 1/8
Vart:  Jämtkraft Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (1,68 hos Betsson)

Inför matchen

  • Hammarby har en fantastiskt finformkurva, och har vunnit sina tre senaste matcher i Allsvenskan.
  • Östersund har fyra raka förluster och ligger näst sist i tabellen.
  • Hammarby har vunnit sina fyra senaste matcher mot Östersund.

Streama Östersund – Hammarby

Det är inte särskilt svårt att hitta en Östersund – Hammarby live stream, för att se matchen lagen emellan direktsänt på internet. Allt du behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan.

Skapa ditt konto, köp abonnemanget och börja streama Östersund – Hammarby live. Det är möjligt att ha igång din fotboll stream från valfri enhet, så du kan titta från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Östersund – Hammarby stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Östersund – Hammarby live!

Speltips & odds: Östersund – Hammarby

Hammarby har fått sig ett rejält lyft sedan nye tränaren Milos Milojevic tog över. I Allsvenskan har det blivit tre segrar och ett kryss, där enda plumpen kom i serbens debutmatch mot Halmstad. Därutöver har Milojevic tagit laget vidare mot NK Maribor i ECL-kvalet, och härnäst väntar match mot serbiska Cukaricki – ett lag som Milojevic bör ha bra koll på med tanke på sin nationalitet och bakgrund som assisterande tränare i rivalen Röda Stjärnan Belgrad.

Men innan man reser till Belgrad väntar en nästan lika lång resa upp till Norrland. Hammarby ville få den här matchen flyttad för att underlätta sitt täta spelschema, men Östersunds FK avslog Hammarbys begäran. Det kan man ha förståelse för med tanke på att en flytt av matchen inte på något sätt skulle gynna Östersund, som ju har sitt att tänka på i botten av tabellen.

Östersund har som bekant haft det rejält stormigt sedan Europaframgångarna för tre år sedan, och sitter på ett transferförbud som inneburit att man inte kunnat plocka in nya spelare under det senaste året. Kontinuitet kan ju vara bra, men när man har en redan tunn trupp där spelare lämnar utan att kunna ersättas blir det jobbigt.

Till den här matchen får Östersund åtminstone tillbaka anfallaren Blair Turgott, som är den som – om någon – ska kunna rädda laget kvar i högstaserien. Fem mål på åtta matcher är facit för jamaicanen denna säsong, som varit iväg och spelat Gold Cup med sitt hemland under den senaste månaden.

Hammarby å sin sida får tillbaka Abdulrahman Khalili från skada, men saknar Vladimir Rodic som är sjuk i covid-19.

Inte mycket är på plats i ÖFK för tillfället, och laget har förlorat alla de fyra matcher man spelat efter uppehållet. Senast efter ett självmål på tilläggstid mot Halmstad. Tungt.

Hos Hammarby däremot blåser det mer positiva vindar än på över ett år. Vi tror att man städar av Östersund någorlunda komfortabelt, och spelar den raka 2:an utan att tveka till 1,68 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,68
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg