Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 jul, 2021

Östersund – Göteborg, 11/7: Speltips & stream

Östersund – Göteborg, 11/7: Speltips & stream

Spelbolag tycker att IFK Göteborg ska klara av att besegra Östersunds FK varannan gång, under nuvarande förutsättningar, i Allsvenskan.

Båda lagen befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Båda har också förlorat sina senaste ligamatcher efter uppehållet.

Göteborg är det större laget, som har en bättre spelare på så gott som varje position i startelvan och en bättre form överlag.

Vad: Östersund – Göteborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-11, kl. 17:30
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Göteborg (Odds: 2.05 hos Bet365)

Östersund – Göteborg stream

Du kan streama Östersund – Göteborg från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Östersund – Göteborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Östersund – Göteborg via live stream

Speltips & odds

Östersund inledde Allsvenskan på ett bra sätt innan de tappade stinget och började förlora match efter match.

Precis innan EM uppehållet tog de en stark 3-0 seger över Sirius. Då började snacket om en vändning.

Så blev inte fallet.

Bortamötet mot Degerfors slutade med 1-3. Anfallaren Francis Jno-Baptiste gjorde sitt första mål för säsongen och gav Östersund ledningen, som de hade fram tills pausvilan. I den andra halvleken släppte Östersund in ett tidigt mål och ytterligare två mål innan slutsignalen.

Victor Edvardsen gjorde ett av målen för Degerfors och assisterade fram de övriga två målen.

Fast Östersund gjorde på nytt en platt match.

Göteborg avslutade första delen av säsongen med ett mållöst möte borta mot Djurgården.

Efter uppehållet fick de besök av ett av ligans formstarkaste lag i Elfsborg. Tobias Sana missade en straff, efter en halvtimme, för Göteborg , som skapade mer än gästerna. Göteborg hade sina chanser men Elfsborg är svåra att bryta ner för stunden.

Desto lättare blir det mot Östersund, som oftast går på knock i sina hemmamatcher. På hemmagräs har det blivit 2 segrar och 2 förluster. Det är allt eller inget som räknas. Göteborg har spelat oavgjort i sina samtliga 4 bortamatcher, där 3 av dem har slutat mållöst och endast ett mål har släppts in.

Göteborg har ett mycket bättre försvar än Östersund och detta kan mycket väl fälla avgörandet i denna match.

På grund av det har Göteborg en större chans än varannan gång att besegra Östersund. När spelbolag erbjuder över dubbla degen för en bortaseger finns det ett schysst värde att hämta hem.

Därför landar spelet på att Göteborg vinner matchen.

  • Vårt speltips: Göteborg vinner matchen
  • Odds: 2.05
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Östersunds möjlig startuppställning:

Aly Keita; Patrick Kpozo, Eirik Haugan, Noah Sundberg, Sam Mensiro, Felix Hoerberg; Henrik Bellman, Frank Arhin, Ludvig Fritzson; Simon Kroon; Francis Jno-Baptiste.

Göteborgs möjlig startuppställning:

Giannis Anestis; Alexander Jallow, Carl Johansson, Mattias Bjärsmyr, Yahya Kalley, Gustaf Norlin; Alhassan Yusuf, August Erlingmark, Tobias Sana; Hosam Aiesh, Kolbeinn Sigthorsson.

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar