Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 maj, 2021

Öster – Sundsvall, 11/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Både Öster och Sundsvall har försvarat sig på en hög nivå under de 4 första omgångarna i Superettan. Det är två stabila lag som drabbas samman där hemmalaget ses som en liten favorit.

Båda lagen har exakt samma målskillnad, med 6 gjorda baljor och 5 insläppta mål.

Det är sällan matcherna spårar ur när Öster eller Sundsvall är på planen. Så bör det inte heller bli när de ställs mot varandra.

Vad: Öster – Sundsvall, Superettan
Avspark: Den 2021-05-11, kl. 18:30
Vart: Visma Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.85 hos Bet365)

Öster – Sundsvall stream

Du kan streama Öster – Sundsvall från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Öster – Sundsvall stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Öster – Sundsvall via live stream

Speltips & odds

Det är bara två poäng som skiljer till Östers fördel mot Sundsvall.

För Öster har det blivit två segrar, ett kryss och en förlust. Efter 3 mycket kontrollerade fajter blev det en konstig match senast mot GAIS. Öster hade inlett ligan med att försvara sig kungligt. Det gjorde de även under 83 minuter borta mot GAIS. Ställningen var mållöst fram tills minut 62. Sedan small det till ordentligt. Det blev 5 mål på en halvtimme. Öster nätade två gånger snabbt och såg ut att ta en stark 3-poängare. Men med 10 minuter kvar tappade Öster allting och GAIS vann med 3-2.

Detta är en engångsföreteelse. Ytterst sällan ser vi Öster kollapsa på det viset. Att de har lärt sig en läxa kan vi ta för givet.

På hemmaplan dessutom är Öster ännu starkare och har ännu lättare att stänga igen helt bakåt.

Sundsvall inledde sin säsong med två målrika tillställningar. Efter att ha spelat 2-2 mot anfallsstarka Helsingborg förlorade Sundsvall bortamötet mot formstarka Värnamo. Sedan dess har Sundsvall hittat en bra balans i laget och varit svåra att möta. De har vunnit hemma mot Norrby med 2-0 och senast spelade de 1-1 borta mot Akropolis. Sundsvall står för ett mer kontrollerat spel och bjuder motståndarna på ytterst få chanser under matcherna.

Med det spelet som både Öster och Sundsvall har visat upp, samt att båda lagen strävar efter stabilitet i defensiven, ska detta tuffa möte inte rinna iväg siffermässigt. Inget av lagen skapade så överdrivet många lägen i sina senaste matcher så något målkalas är inte att räkna med.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Östers möjlig startuppställning:

Victor Stulic; Oliver Silverholt, John Stenberg, Maanz Berg, Tatu Varmanen; Carl Johansson, Jonathan Drott, Marc Rochester Sørensen, Markus Astvald; James Keene, Nicolas Mortensen.

Sundsvalls möjlig startuppställning:
Davor Blazevic; Dennis Olsson, Niklas Dahlström, Alexander Blomqvist, Anton Eriksson, David Myrestam; Paya Pichkah, Daniel Stensson, Erik Andersson; Johan Bengtsson, Pontus Engblom.

Andra nyheter:

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar