Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 aug, 2022

Öster – Örebro (16/8): Stream, speltips & odds

Öster Örebro speltips stream

Östers IF och Örebro SK möts i Superettan. Två forna storklubbar, som nu gör vad de kan för att ta sig tillbaka till svensk fotbolls finrum. Ta del av allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama Öster – Örebro live.

Örebro SK stod för en riktig fiaskosäsong ifjol, när man åkte ur Allsvenskan. Väl i Superettan har man inte haft några större framgångar heller, trots en i sammanhanget stark trupp. På tisdag kväll ställs man mot Öster, som är ett annat lag som kämpar för att nå tillbaka till fornstora dagar.

Här finner ni allt ni kan tänkas vilja veta inför matchen. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att live streama Öster – Örebro.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Östers IF – Örebro SK, Allsvenskan
Var: Visma Arena, Växjö
När: Kl. 19:00, 16 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Öster vinner (1,66 på Bet365)

Inför matchen

  • I Öster spelar bland annat tidigare Djurgårdsspelaren Dzenis Kozica och tidigare Hammarbyspelaren Vladimir Rodic.
  • Örebro har trots degraderingen kvar Ahmed Yasin och Jiloan Hamad i laget, men Nahir Besara har lämnat.
  • Örebro vann vårmötet mot Öster med 2-1, efter mål från Erik Björndahl och Noel Milleskog.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’hOQy3QGiKv2o2maQTTCZjgbizsiZtI3gjIkFOxud’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Öster – Örebro

Det är inte på något vis svårt att streama Öster – Örebro live. Allt som krävs för att titta på matchen direktsänt på internet är att ni skaffar ett konto på Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher live från Superettan.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha igång er Öster – Örebro stream ifrån. Det går utmärkt att titta på matchen från mobil såväl som från dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller mycket hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud. Dessutom är kommentatorerna kunniga, vilket förhöjer er upplevelse av denna Östers IF – Örebro SK live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Öster – Örebro

Speltips & odds: Öster – Örebro

Vi har under de senaste åren vant oss vid att se Örebro SK som ett stabilt mittenlag i Allsvenskan. Daniel Björnkvist har sprungit runt i försvaret, Nordin Gerzic har styrt mittfältet och laget har slutat på 10:e plats. Fjolårssäsongen blev dock inte som vanligt.

Örebro inledde 2021 mycket svagt, och trodde sig ha värvat sig ur problemen när man hämtade in Jiloan Hamad, Nahir Besara och Ahmed Yasin under sommaren. ”Det finns inte att vi åker ur”, förklarade lagets sportchef. Det blev dock relegering ändå, och nu huserar man i Superettan. Även i Superettan har man haft det svårt, och klubben gick nyligen ut med att man reviderat sin målsättning till att säkra kontraktet.

Denna tisdagskväll ställs man emot ett annat lag som varit uppe i Allsvenskan en hel del. Östers IF hade sina storhetsdagar på 1970- och 1980-talet, men spelade allsvenskt även i inledningen av 2000-talet. Nu var det dock ett tag sedan, men sett till den säsongsinledning man gjort kan det mycket väl bli dags snart igen. Öster ligger på fjärde plats i Superettan, bara två pinnar från kval och tre från direktplats.

Öster är ett klart mer välmående fotbollslag än Örebro för tillfället, och här tror vi att man tar en stabil seger. Den raka 1:an spelas, till 1,66 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Öster vinner
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Vi skulle vilja tipsa er om att läsa på om bettingsidor med snabba uttag, om det skulle vara av intresse.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds på Öster – Örebro. Här under finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 1,95
X2 2,10

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar