Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 jul, 2021

Öster – Jönköpings Södra, 27/7: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Trelleborg, 3/5: Speltips & stream

Att spelbolag tycker att mötet mellan Östers IF och Jönköpings Södra i Superettan är ett öppet sådant är märkligt.

Efter 12 omgångar har Öster 5 förluster och kommer från en svag insats mot Värnamo.

Jönköpings Södra har vunnit 4 av deras 5 senaste ligamatcher. Formen räcker gott och väl för en ny viktoria.

Vad: Öster – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2021-07-27, kl. 19:00
Vart: Visma Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Jönköpings Södra (Odds: 2.80 hos Unibet)

Öster – Jönköpings Södra stream

Du kan streama Öster – Jönköpings Södra från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Öster – Jönköpings Södra stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Öster – Jönköpings Södra via live stream

Speltips & odds

Öster har i många matcher gått på knock i Superettan. Det är vinna eller försvinna som gäller. Att de vågar vinna sina matcher oavsett vilket lag som står på andra sidan gräset ska de så klart har beröm för.

Däremot är det långt ifrån alltid som detta lönar sig.

Efter en månad uppehåll var det dags att möta Värnamo. Öster hade mest boll men lyckades inte riktigt komma till vassa avslut. I stället kontrades de och släppte in två mål av två möjliga skott på mål.

Att Öster är svaga vid omställningar kan mycket väl visa sig vara kostsamt när Jönköpings Södra gästar dem i nästa ligamöte.

Vänsterbacken Billy Nordström utgick skadad senast och väntas missa detta möte.

Jönköpings Södra fortsätter att imponera stort med ett mittfält som håller en Allsvensk nivå. Yttern Adrian Edqvist har nätat 5 mål denna säsong. Lika många som anfallaren Eric Johana Omondi. Senast mot Falkenberg ville även Robin Book hamna i målprotokollet och Daniel Strandsäter, som nätade två gånger om.

Totalt har det blivit 20 mål för Jönköpings Södra, efter 12 omgångar. Det är bara tabellettan Landskrona som har nätat fler gånger i Superettan.

Formen är fantastisk med segrar över Sundsvall, Akropolis, GAIS och Falkenberg, samt ett mållöst möte i Örgryte. Hela 10 mål har nätats på dessa 5 omgångar.

Jönköpings Södra har bara 2 poäng upp till tabelltvåan Norrby. Andra platsen ger en direktbiljett till Allsvenskan.

Med den formen som Jönköpings Södra har visat upp kan det också bli fallet. Odds på en rak Jönköpings Södra seger är för högt för att motstå.

Därför lander spelet på att Jönköpings Södra tar samtliga poäng i mötet.

  • Vårt speltips: Jönköpings Södra vinner matchen
  • Odds: 2.80
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Östers möjlig startuppställning:

Mathias Nilsson; Oliver Silverholt, Maanz Berg, John Stenberg, Tatu Varmanen; Mattias Pavic, Marc Rochester Sörensen, Jonathan Drott, Carl Johansson; James Keene, Nicolas Mortensen.

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Marcus Degerlund, Adam Ben Lamin, Jesper Svensson; Daniel Strandsäter, Marko Nikolic, Fredric Fendrich, Robin Book, Adrian Edquist; Eric Johana Omondi, Edin Hamidovic.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar