Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 aug, 2023

Örgryte – Örebro (1/9): Stream, speltips & odds

öis ösk speltips stream

Vad: Örgryte IS – Örebro SK, Superettan
Avspark: Den 1/9, kl. 19:00
Vart: Gamla Ullevi
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Oavgjort (3.70 hos Expekt)

Örgryte och Örebro drabbar samman i Superettan på fredag kväll. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Örgryte och Örebro ligger båda riktigt pyrt till i Superettan, där de parkerar på en negativ kvalplats vardera. Resultatraden måste vändas illa kvickt för dessa klubbar, om inte hotet om Division 1 ska ligga som ett moln över dem båda. Det här är ju som bekant lag som har ambitioner om att vara allsvenska.

I den här artikeln tar vi er igenom förutsättningarna till Örgryte – Örebro. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama mötet live.

Oavgjort (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Örebro är det lag med flest oavgjorda matcher i hela serien. Man har kryssat sex av sina åtta senaste.
 • Örebro har fortfarande en del profilspelare i laget, trots att man ligger där man ligger. Vi hittar sådana som Kevin Walker och Kalle Holmberg.
 • När lagen möttes i våras blev resultatet 0-0.

Streama Örgryte – Örebro

Det är relativt enkelt att finna en Örgryte – Örebro live stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att streama mötet live är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Superettan live.

Ni kan ha i gång er Örgryte IS – Örebro SK stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, kolla från dator eller se mötet med surfplattan. Har ni en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel? Då kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream av matchen till TV-skärmen, och se mötet på TV.

Vi tror att ni som väljer att streama Örgryte – Örebro kommer att bli mycket nöjda med ert beslut. Det är god kvalitet på alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Örgryte – Örebro

Speltips & odds: Örgryte – Örebro

Det var inte så här det skulle bli, varken för Örgryte eller för Örebro. Båda lagen är forna storklubbar, och även om Örgryte harvat nere i Superettan ett bra tag nu så var det bara två år sedan Örebro var allsvenskt. Nu är man närmare Division 1 än att ta sig upp tillbaka till finrummet, och när dessa lag nu möts är det ett riktigt kris- och ångestmöte.

Örebro har gjort det helt ok på senare tid, åtminstone jämfört med hur man uppträtt tidigare. Laget har bara förlorat en av sina åtta senaste ligamatcher, även om man förvisso också bara vunnit en av dessa. Man är svårslagna, men har också svårt att vinna. Man har hamnat i lite för många tidiga underlägen för att kunna göra vettiga resultat, och måste se till att hålla tätt inledningsvis av matchen om man ska få med sig ett bra resultat ifrån Göteborg.

Örgryte hade i juni och juli en period av fem raka förluster, men i de fem matcher man spelat därefter har man den mer acceptabla resultatraden 1-2-2, även om det knappast är bra resultat.

Dessa lag har båda väldigt svårt att vinna matcher. Anmärkningsvärt är att Örebro är det lag med flest kryss i hela serien, och Örgryte är det lag med tredje flest kryss. Tre av de fyra senaste matcherna lagen emellan har dessutom slutat oavgjort. Här tror vi på ett nytt kryss, och spelar det till 3.70 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Oavgjort
 • Odds: 3.70
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds har vi plockat ifrån Expekt Sverige, en mycket etablerad bettingsajt i Sverige som sitter på många fina odds. Se även om det finns någon oddsboost att använda till dina spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan kan ni se fler odds till Örgryte – Örebro.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.79
Under 2,5 mål 2.02
Båda lag gör mål – Nej 2.16

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar