Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 sep, 2023

Örgryte – GAIS (28/9): Stream, speltips & odds

örgryte gais speltips stream

Vad: Örgryte IS – GAIS
Avspark: Den 28/9, kl. 19:00
Vad: Superettan, omgång 24
Stream: > Discovery Plus
Speltips: GAIS vinner (1.85 hos Expekt)

Örgryte och GAIS drabbar samman i ett Göteborgsderby från Superettan. Läs här allt inför matchen, som sparkar i gång klockan 19:00 torsdagen den 28 september. Vi ger er speltips såväl som info om live stream!

Två av Göteborg största klubbar spenderar årets säsong i Superettan, och på torsdag kväll den 28 september möts de i ett viktigt derby. Vi talar om Örgryte och GAIS, som går en kamp på varsin sida av tabellen. Örgryte slåss för att hänga kvar, medan GAIS jagar uppflyttning.

I den här artikeln ger vi er allt inför Örgryte – GAIS. Läs vårt speltips till matchen och se hur ni bär er åt för att streama mötet live.

GAIS vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Örgryte ligger på nedflyttningsplats, och lever riktigt farligt just nu.
 • GAIS innehar tredjeplatsen, och vill det sig väl kan man avancera upp till topp två under säsongsavslutningen.
 • Örgryte vann vårmötet lagen emellan med 1-0, efter mål från Hady Saleh Karim.

Streama Örgryte – GAIS

När det kommer till sändningar av matcher Superettan är det Discovery Plus som sitter på sändningsrättigheterna. Vill ni se matcher från tävlingen är det således där ni ska skapa ett konto och köpa abonnemang. När ni fåt det gjort kan ni se Örgryte – GAIS live, och titta på alla matcher från Superettan online.

Ni kan titta på er Örgryte – GAIS stream från mobiltelefon, men det går också att streama fotbollsmatchen via surfplatta eller dator. Med hjälp av en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, om ni känner för det. På så sätt kan ni se matchen på TV.

Vi tror at ni som väljer att live streama Örgryte – GAIS kommer att bli nöjda med ert beslut. Det är god kvalitet på bild, ljud och kommentatorer hos Discovery Plus sändningar.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Örgryte – GAIS

Speltips & odds: Örgryte – GAIS

Örgryte har knappast haft någon lyckad säsong. Klubben har alltid målet att återvända till Allsvenskan, eller åtminstone att ta steg för att närma sig en återkomst, men i år är det på väg åt precis motsatt riktning. Laget ligger på nedflyttningsplats, och riskerar således att åka ur Superettan ner i Division 1.

På torsdag ställs man inför en mycket viktig match, som har extra nerv i sig i och med att det är ett derby. ÖIS möter nämligen lokalrivalen GAIS, som kämpar om uppflyttning till Allsvenskan. GAIS har under hela året sett ut att få kämpa om att sluta trea, då toppduon Utsikten och Västerås sett svåra ut att nå. Men efter svag form från de båda, medan GAIS gått starkt, så närmar man sig. Nu är det bara fyra poäng upp till direktplats, och då hoppas man givetvis kunna avancera dit.

GAIS har vunnit fem av sina sex senaste matcher, och har alltså vind i seglen inför detta derby. Man kommer allra senast från 6-0 mot Gefle och dessförinnan 4-1 mot Helsingborg. Örgryte har torskat tre av sina fyra senaste, och mår inte bra just nu.

Vi tror att GAIS vinner den här matchen, och vi väljer att spela den raka 2:an till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: GAIS vinner
 • Odds: 1.85
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hittat oddsen på Örgryte – GAIS på Expekt Sverige, en väletablerad bettingsajt i Sverige med fina odds. Läs även om betting utan skatt innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Fler spelförslag till ÖIS – GAIS finner ni nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.97
Under 2,5 mål 2.14
Över 2,5 mål 1.71

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar