Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 21 nov, 2021

Örebro – Kalmar, 22/11: Speltips & stream

Örebro – Kalmar, 22/11: Speltips & stream

Det finns ingenting att spela för Örebro SK när de tar emot Kalmar FF, med 3 omgångar kvar av Allsvenskan.

Det var i princip klart redan tidigare. Efter 2-3 förlusten senast mot Hammarby blev det spikat att Örebro åker ur serien.

Gästerna Kalmar jagar 3:e platsen, som AIK sitter på, där det är 6 poäng upp dit. Med en seger över Örebro lever hoppet.

Vad: Örebro – Kalmar, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-11-22, kl. 19:00
Vart: Behrn Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Kalmar (Odds: 1.66 hos Unibet)

Örebro – Kalmar stream

Du kan streama Örebro och Kalmar i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Örebro – Kalmar stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Örebro – Kalmar via live stream

Speltips & odds

Nedflyttningen är helt matematiskt säkrad för Örebro, som har haft en jobbig säsong. Totalt har det blivit 17 poäng efter 27 omgångar. Det är givetvis inget vidare.

Det är bara Östersund som har haft en sämre säsong, som ligger sist, med 14 poäng.

Formen är urusel med bara en poäng på de 7 senaste omgångar.

Värst av allt är försvaret som har läckt in mål. Det har blivit 53 insläppta mål, vilket är klart sämst av alla.

Framåt har det blivit bara 20 mål, vilket också är klart lägst av alla lag i serien.

Det är svårt att hitta något positivt med Örebro denna säsong, annat än att supportrarna har varit delaktiga och stöttat spelarna oavsett resultat.

Senast mot Bajen tog Örebro ledningen två gånger om, men tappade den ändå. I det mötet drog både centrala mittfältarna Johan Mårtensson och Kevin Walker, på sig varsitt gult kort, som innebär att båda är avstängda i nästa match mot Kalmar.

Det är ett rejält avbräck i en trupp där luften har gått ur spelarna, som inte längre har någon motivation alls.

När Kalmar spelade hemma mot ett helmotiverat Örebro blev det en 1-0 seger där Isak Jansson avgjorde med 10 minuter kvar.

En ny seger bör det bli igen, då Kalmar fortfarande har en liten chans till spel ute i Europa. Fast då ska det till en rak seger i Örebro.

Bakom sig har man en skön seger över IFK Norrköping, som kom innan landslagssamlingen. Oliver Berg gjorde sitt 11 mål för säsongen och blev matchhjälten med det enda målet.

Innan dess slog man BK Häcken på Bravida Arena med 4-1, där Sebastian Ring och Nils Fröling nätade samt att Jonathan Ring gjorde 2 mål.

Denna säsong har även Jonathan Ring imponerat och hittat nätmaskorna 7 gånger totalt.

I jämförelse med topplagen har inte Kalmar alltid öst in mål. Fast å andra sidan har de varit stabila i försvaret.

Det kommer de garanterat att vara i Örebor också.

Där kan det bli många Kalmar mål. Speciellt när det finns avbräck på det centrala mittfältet.

I alla fall ska Kalmar göra fler mål än vad man släpper in.

Därför landar spelet på att Kalmar vinner detta möte över Örebro och utmanar AIK om den 3:e platsen i tabellen, när det sedan återstår 3 omgångar av Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner matchen
  • Odds: 1.66
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Örebros möjlig startuppställning:

Bobby Allain; Benjamin Hjertstrand, Nasiru Moro, Niclas Bergmark, Hussein Ali; Jake Larsson, David Seger, Noel Milleskog, Jiloan Hamad; Nahir Besara, Richard Friday.

Kalmars möjlig startuppställning:

Lucas Hägg; Piotr Johansson, Lars Sätra, Doug Bergqvist, Sebastian Ring; Romario Pereira Sipiao, Oliver Berg, Carl Gustafsson; Jonathan Ring, Nils Fröling, Filip Sachpekidis.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar