Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jul, 2021

Örebro – Hammarby, 18/7: Stream, speltips & odds

Örebro Hammarby speltips odds

Örebro och Hammarby möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Örebro – Hammarby live stream.

Örebro har inlett hösten som man avslutade våren – med två raka förluster. Hammarby såg fina ut senast och kan ha fått sig en nytändning under nye tränaren Milos Milojevic. När ”Bajen” gästade Behrn Arena förra året fick man lämna tomhänta, och frågan är hur det går denna gång.

Vi tar er igenom förutsättningarna till matchen, och försöker förutspå utgången av den. Kolla in speltips med odds och läs om hur ni gör för att streama Örebro – Hammarby!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Örebro SK – Hammarby IF
Matchstart Kl. 15:00, den 18/7
Vart: Behrn Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (1,68 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Örebro ligger sist i Allsvenskan, och försöker värva sig ur krisen i och med Jiloan Hamad och Nahir Besara.
  • Hammarby ligger 6:a, och kommer från en 5-1-seger över Degerfors.
  • Örebro vann med 2-1 sist Hammarby var på besök.

Relaterat: Fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan

Streama Örebro – Hammarby live

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Örebro – Hammarby direkt på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och när det är gjort kan ni enkelt skaffa ett abonnemang för att börja titta på Örebro SK – Hammarby IF live.

Det är möjligt att ha igång er Örebro – Hammarby stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via surfplatta, mobil eller från datorn. Har ni en HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Din fotboll stream kommer att hålla hög kvalitet vad gäller bild och ljud.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Örebro – Hammarby!

Speltips & odds: Örebro – Hammarby

Inför nästan varje säsong säger en stor andel av experterna att ”i år åker Örebro ur”. ÖSK tappar ofta sina bästa spelare, tippas att åka ur men slutar på 10:e plats. Sedan försvinner de bästa spelarna igen, laget tippas återigen i botten men klamrar sig ändå kvar. I år har händelseutvecklingen sett likadan ut, bortsett från att man faktiskt ligger i botten – till och med sist.

Bara några dagar innan den här matchen presenterade Örebro ett starkt nyförvärv: Nahir Besara. Besara är just den stjärnan som försvann ur laget inför denna säsong, och tillhörde Allsvenskans absolut bästa spelare ifjol. Mittfältaren har nu gjort en vår i Förenade Arabemiraten, men har alltså bestämt sig för att komma tillbaka till ÖSK för en tredje sejour i klubben. Frågan är dock om han är spelklar redan till denna match.

Så kort som några dagar efter presentationen av Besara kom nästa bomb, då Jiloan Hamad – som tidigare representerat Hammarby – presenterades även han. Örebro rustar för att hänga kvar i Allsvenskan, och siktar troligtvis högre än så till nästa år. Det ryktas även om en återkomst Ahmed Yasin, vilket vore ytterligare ett stjärnförvärv.

Hammarby har också värvat nytt under sommaren, i form av supporterfavoriten Björn Paulsen. Dansken har dock inte hunnit göra några minuter för laget ännu, utan väntar fortfarande på sin andra ”debut” i den grönvita tröjan.

I Hammarbys senaste match såg man vassa ut, och slog Degerfors med hela 5-1. Det stora utropstecknet var Williot Swedberg, som debuterade för A-laget när han byttes in i den 78:e minuten. I den 80:e minuten gjorde han mål, och farsan Hans ”Hasse” Eskilsson såg lycklig ut på läktaren.

Vi fick se en rejäl ketchupeffekt i Hammarbys match mot Degerfors, där det ena målet efter det andra rullade in. Hammarby är nu bara fyra poäng från tredjeplatsen, och vi tror att energin är större i laget än på länge. Här förutspår vi tre nya poäng, och spelar den raka 2:an. Den finnes till oddset 1,68 på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,68
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar