Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 dec, 2021

Örebro – Elfsborg, 4/12: Stream, speltips & odds

Örebro Elfsborg speltips stream

Örebro spelar för äran, när man tar emot ett Elfsborg som siktar på tredjeplatsen. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att hitta en Örebro – Elfsborg stream.

Örebro har inte haft någon rolig säsong, och laget åker ur Allsvenskan så det ryker om det. I den sista allsvenska matchen för den här gången kommer man försöka ge sina fans en tröstseger, när Elfsborg kommer på besök.

Elfsborg ligger fyra i tabellen, och vill det sig väl kan man till och med sluta trea. Vi ger er vårt Örebro – Elfsborg speltips, och visar hur ni hittar en live stream till matchen.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Örebro SK – IF Elfsborg, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 4/12
Vart: Behrn Arena
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 6
Speltips: Elfsborg vinner (1,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg ligger 4:a i Allsvenskan, men kan sluta 3:a om allt går som man vill.
  • Örebro är redan ute ur Allsvenskan, och kommer att sluta näst sist.
  • Elfsborg vann vårmötet mot Elfsborg med 2-1, efter att ha avgjort i 97:e minuten.

Streama Örebro – Elfsborg live

Vill ni streama Örebro – Elfsborg live? För att se matchen online behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama Allsvenskan online, och se alla matcher. Matcherna sänds med hög bild- och ljudkvalitet.

Det går bra att ha igång er Örebro – Elfsborg stream via valfri enhet. Se er fotboll live stream från mobil, dator eller surfplatta. Har ni möjligtvis en Chromecast? Då är det bara att koppla över er Örebro – Elfsborg live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Örebro – Elfsborg direkt

Speltips & odds: Örebro – Elfsborg

När Örebro SK:s vd Simon Åström i somras fick frågan om Örebro, som redan då låg på nedflyttningsplats, skulle åka ur, svarade han bestämt: ”Inte en chans. Det finns inte att vi åker ur.” Några månader senare spelar Örebro sin sista allsvenska match för den här sejouren, trots att man besitter en trupp för så mycket mer.

Det är ibland farligt att intala sig själv om att man är för bra för att åka ur, att inte inse situationen innan det är för sent. Örebro värvade hem stjärnor som Jiloan Hamad, Nahir Besara och Ahmed Yasin i somras till en redan stark trupp, men det hjälpte inte. Något stod fel i laget, och lagkaptenen Nordin Gerzic har i efterhand berättat att i princip hela truppen kom otränade och ur form till försäsongen i våras.

Nu är det dags för Örebro att spela för sina fans, när de får se allsvensk fotboll på Behrn Arena för sista gången på absolut minst ett år. Men gästerna lär vara motiverade de också. Elfsborg kommer hit med en fjärdeplats att försvara, och en tredjeplats att jaga. Vinner Elfsborg kan man gå förbi Djurgården i tabellen, såvida Djurgården skulle misslyckas med att slå BK Häcken.

Elfsborg har gjort en i stort sett bra säsong, men varje gång laget haft chansen att verkligen ta ett kliv i tabellen har man misslyckats. Vi har den tre matcher långa förlustsviten i september, som inleddes med 1-3 mot Östersund och avslutades med 0-4 mot Mjällby, och allra senast har vi den så kostsamma hemmaförlusten mot AIK, som kom trots att man ledde matchen två gånger om.

Här tror vi dock att Elfsborg lyckas med sin uppgift. Örebro är så pass under isen att motivationen att spela för äran och fansen inte lär räcka. Laget har 0-2-7 på sina nio senaste, och med en sådan form skakar man inte ett Europajagande Elfsborg. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 1,50 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni mer än gärna får läsa.

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar