Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 okt, 2021

Örebro – Degerfors, 25/10: Speltips & stream

Degerfors MFF speltips stream

Allsvenskans enda måndagsmatch blir ett rivalmöte mellan Örebro SK och Degerfors IF.

Säsongens första derby vanns av Degerfors på Stora Valla med 3-0, efter ett hattrick av Victor Edvardsen. Detta möte väntas bli öppet.

Båda lagen är involverade i bottenstriden, där det ändå ser mer ljust ut för gästerna, som har en större chans till poäng och överlevnad.

Vad: Örebro – Degerfors, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-10-25, kl. 19:00
Vart: Behrn Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.60 hos Bet365)

Örebro – Degerfors stream

Du kan streama Örebro och Degerfors i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Örebro – Degerfors stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din fotboll live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Örebro – Degerfors via live stream

Speltips & odds

Till skillnad från AIK och Djurgården samt IFK Göteborg och Örgryte är det en yngre rivalitet mellan Örebro SK och Degerfors IF.

En grund har med geografi att göra. En annan med bråkmatchen som spelades år 1993, som totalt spårade ur.

Säsongens första möte vanns av Degerfors, där deras skyttekung Victor Edvardsen, som gjort 11 mål på 22 matcher, nätade 3 gånger om.

Han var avstängd i förra ligamatchen mot Halmstad, som Degerfors ändå vann med 2-1, efter mål av Johan Bertilsson och Villiam Dahlström, som ersatte skyttekungen.

Formen överlag är fantastisk i Degerfors, med 2 segrar och ett kryss på de 3 senaste ligamöten, där de bland annat lyckades slå titelutmanaren AIK.

Degerfors befinner sig på plats 14 i tabellen, som är en kvalplats till Allsvenskan. Bottenstriden är jämn. IFK Göteborg har lika många poäng. Sedan är det Halmstad, Mjällby och Varberg som parkerar precis ovanför.

Under Degerfors hittar vi Örebro, som har 9 poäng färre. Med 7 omgångar kvar är chansen stor att de och jumbon Östersund åker ur serien.

Formen är urusel då Örebro har en seger och 6 förluster på senaste 7 omgångar i Allsvenskan. Segern kom för övrigt hemma mot just jumbon Östersund.

Ingenting tycks stämma då Örebro är det laget som har nätat minst gånger av alla, nämligen 16 mål på 23 omgångar. De är samtidigt det laget som har släppt in flest mål, nämligen 46 gånger. Snittet ligger alltså på 2 insläppta mål per match.

Senast blev det 0-2 borta mot IFK Göteborg, där Oscar Wendt nätade båda målen, samt där Örebro bara fick till ett skott på mål.

På alla sätt och vis är ärkerivalen Degerfors det bättre laget, så det är givet att de också ska vara favoriter till att gå segrandes ur duellen.

Eller att i alla fall inte förlora striden.

Att en utvilad och taggad Victor Edvardsen är tillbaka på topp ger Degerfors ytterligare en dimension.

Därför landar spelet på att Degerfors inte förlorar denna drabbning i Allsvenskan utan att de tar minst en poäng i rivalmötet.

Det finns många betsidor i Sverige som har odds på Allsvenskan. Kolla in våra alternativ och välj den sida som du tror passar dig allra bäst.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller en Degerfors seger
  • Odds: 1.60
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Örebros möjlig startuppställning:

Bobby Allain; Andreas Skovgaard, Michael Almebäck, Nasiru Moro; David Seger, Benjamin Hjertstrand, Kevin Walker, Jiloan Hamad, Daniel Björnkvist; Nahir Besara, Agon Mehmeti.

Degerfors möjlig startuppställning:

Alfie Whiteman; Sean Sabetkar, Oliver Ekroth, Sebastian Ohlsson; Erik Lindell, Adam Carlen, Christos Gravius, Axel Lindahl; Johan Bertilsson, Victor Edvardsen, Abdelrahman Saidi.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar