Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 maj, 2024

Olympiakos – Fiorentina 29/5: Stream, odds & speltips

Nu är det dags för finalen i Europa Conference League, där Olympiakos ställs mot Fiorentina i kampen om den prestigefyllda titeln. Matchen börjar klockan 21:00 på onsdag.

Häng med oss när vi analyserar allt inför denna spännande final. Vi går igenom all relevant information, tittar närmare på lagens form och skadeläge, granskar oddsen från Sveriges bästa spelbolag och delar med oss av vårt bästa speltips. Följ med oss hela vägen till avspark för en fullständig genomgång inför matchen mellan Olympiakos och Fiorentina.

Vad: Olympiakos – Fiorentina, Europa Conference League
När: Den 29/5, kl. 21:00
Vart: OPAP Arena
Speltips: Oavgjort i halvtid (2.05 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort i halvtid

Odds = 2.05
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Olympiacos vs Fiorentina Match Outcome
Match Starts 29/05 21:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Olympiakos yttermittfältare Doron Leidner missar matchen på grund av skada.
 • Riccardo Sottil i Fiorentina missar även han finalmatchen.
 • Matchen spelas på OPAP Arena i Grekland.

Olympiakos – Fiorentina stream

Finalmatchen i Europa Conference League mellan Olympiakos och Fiorentina vill du verkligen inte missa. Vi hjälper dig att se till att du kan följa matchen genom att erbjuda en guide om hur du enkelt kommer igång med streaming online. Detta kan göras på flera olika enheter med utmärkt ljud- och bildkvalitet.

Streamingrättigheterna för Europa Conference League innehas av Viaplay. Att komma igång med Viaplay är mycket enkelt och tar bara några minuter. Följ vår steg-för-steg-guide nedan för att börja livestreama online och njut av högkvalitativ fotboll redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Olympiakos – Fiorentina

Olympiakos – Fiorentina speltips

Här presenterar vi vårt speltips inför finalmatchen mellan Olympiakos och Fiorentina.

Det var nog få som hade förväntat sig att Olympiakos skulle vara ett av finallagen, särskilt med tanke på det tuffa spelschemat de har haft, där de mött lag som Fenerbahce och Aston Villa. Men här står de nu – och det med all rätt. Olympiakos spelar kanske inte alltid den mest bländande fotbollen, men deras stabila försvarsspel har tagit dem långt, vilket de verkligen har bevisat.

Fiorentina förtjänar också beröm för att ha nått finalen i Europa Conference League. Deras väg till finalen har dock inte varit lika svår som Olympiakos, men matcherna måste fortfarande vinnas och det har de lyckats med väl, även om vissa av dem har varit mycket jämna.

Så vad blir vårt speltips? Vi tror på en jämn match, åtminstone inledningsvis, där båda lagen sannolikt kommer att vara försiktiga och undvika att ta för stora risker. Det är trots allt en finalmatch och inget lag vill hamna i ett tidigt underläge. Dessutom kommer Olympiakos sannolikt att fortsätta med sin defensiva taktik, vilket de har gjort under hela turneringen, och därför lär de täppa till extra mycket i början.

Vi kommer därför spela på att första halvlek slutar oavgjort, vilket vi anser vara ett lämpligt val för denna finalmatch.

Mer odds & betting inför matchen

Sugen på fler speltips & odds inför finalmatchen? Då har du hamnar på rätt plats! Här nedan har vi tagit fram tre nya förslag till Olympiakos mot Fiorentina och samtliga är tagna från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Fiorentina vinner 2.40
Under 1.5 mål 3.00
Rätt resultat: 0-1 7.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar