Speltips & Odds: Sverige - Spanien 15/10

 

Sverige välkomnar ingen annan än Spanien på Friends Arena ikväll för att kämpa om ytterligare tre poäng i EURO 2020-kvalet (Grupp F).  

Streama

Här kan du läsa mer om hur du kan streama denna match: Titta på Sverige – Spanien TV & Live Stream

  • Match: Sverige – Spanien
  • Datum & tid: !5/10-2019
  • Arena: Friends Arena

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen

Lustig – Lindelöf – Granqvist – Bengtsson

Larsson – Olsson – Ekdal – Forsberg

Berg – Isak

Trolig laguppställning, Spanien

Arrizabalaga

Navas – Albiol – Martinez – Bernat

Ruiz – Busquets – Niguez

Oyarzabal – Moreno – Ceballos

Sergio Ramos rött kort

Sverige vann med hästlängder i sin senaste match mot Malta. Efter nittio spelade minuter hade Sverige kammat hem så mycket som fyra mål och matchens lirare kan sägas vara Sebastian Larsson som snyggt satte två mål på straff. Härnäst står Spanien på tur och Sverige kommer göra allt de kan för att komma om Spanien i tabellen (Grupp F).

Spanien å andra sidan imponerade inte i sin senaste match mot Norge som i sin tur slutade som oavgjord. Sergio Ramos som vanligt, åkte på ännu ett rött kort och tvingas stå över i denna match. Idiotiskt.

Victor Lindelöf förväntas vara tillbaka i kvällens match efter att ha borta i matchen mot Malta på grund av en skada. Med han i backlinjen kan vi åter känna oss säkra.

Alexander Isak förväntas starta idag då han imponerat väl i hans senaste matcher för Sverige. Den unge 20-åringen försöker fortfarande att hitta sin plats i det svenska landslaget och det tror jag han kommer sköta galant.

Som det ser ut nu har ingen av Sveriges viktiga spelare någon skada, vilket är goda nyheter naturligtvis.

Speltips

Både Sverige och Spanien har presterat någorlunda bra i deras fem senaste matcher denna EURO 2020-kval. Senast de båda landslagen möttes, spelade de på Spaniens hemmaplan och oturligt nog slutade matchen som en 3-0 vinst till Spanien.

Senast de båda landslagen möttes spelade Sergio Ramos. Men som tidigare nämnt i denna artikel kommer Sergio Ramos inte medverka i kvällens match på grund av ett rött kort, vilket i sin tur gör det lättare för Sverige att göra mål.
Sverige har ikväll sin bästa startelva plus att de spelar på hemmaplan. Med de fördelarna på sin sida ska kunna ta hem det mot ett bristfälligt Spanien.

Vi tror att Sverige tar hem kvällens match mot Spanien till oddset 4.75 på  Bet365

  • Tips:  Sverige vinner
  • Odds: 4.75 på Bet365