Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 sep, 2023

Nottingham – Burnley 18/9: Stream, odds & speltips

Omgång 5 i Premier League avslutas under måndagen med en match mellan Nottingham Forest och Burnley. Avspark sker klockan 20:45.

Nottingham Forest har inlett säsongen med två vinster efter fyra spelade matcher. Samtidigt har nykomlingen Burnley förlorat samtliga sina matcher i Premier League. I den följande texten kommer vi att gå igenom allt du behöver veta inför matchen mellan Nottingham och Burnley. Vi kommer även dela med oss av dagens bästa speltips med det högsta oddset på marknaden. Dessutom kommer vi visa dig hur du kan streama Premier League-matchen på City Ground.

Vad: Nottingham – Burnley, Premier League
När: Den 18/9, kl. 20:45
Vart: City Ground
Speltips: Nottingham vinner (2.30 hos ComeOn)
Livestream: > Viaplay

Nottingham vinner

Odds = 2.25
Bonus: Få 500 kr i bonus hos ComeOn
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Nottingham Forest vs Burnley Match Outcome
Match Starts 18/09 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Nottingham har några spelare med osäker status inför matchen, men inget är bekräftat ännu.
 • Burnley har bland andra svensken Hjalmar Ekdal borta på grund av skada, samt några andra, men inget som kommer att påverka deras startelva.
 • Bortalaget har haft en mycket svår start i den högsta divisionen, och vi tror att det bara kommer att bli tuffare.

Nottingham – Burnley stream

Måndagen erbjuder endast en Premier League-match, nämligen Nottingham mot Burnley. Denna match är tillgänglig för streaming hos Viaplay, och vi har utarbetat en enkel guide som du kan följa för att börja streama matchen, samt självklart andra spännande sportevenemang.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Nottingham – Burnley

Nottingham – Burnley speltips

Nottingham har haft en imponerande start på säsongen, trots att man förlorat två av de fyra matcher man har spelat. Det är dock viktigt att notera att dessa förluster kom mot starka motståndare som Manchester United och Arsenal, och båda dessa förluster inträffade på bortaplan. Nottingham presterade faktiskt mycket väl i dessa matcher, där man förlorade med knappa marginaler: 3-2 mot United och 2-1 mot Arsenal. Nottingham var mycket nära att ta poäng i båda fallen.

Nu står man inför en match mot Burnley, och vi tror att Nottingham har goda möjligheter att säkra sin tredje seger i Premier League för säsongen.

Burnley har förlorat samtliga tre av sina Premier League-matcher, och detta är en mycket utmanande situation för ett lag, särskilt en nykomling, då det kan vara svårt att återhämta sig efter en tuff inledning. Det bör noteras att Burnleys spelschema varit krävande, med matcher mot lag som Manchester City, Aston Villa och Tottenham.

Vi tror att Nottingham kommer att gå segrande ur den här matchen på hemmaplan. Nottingham har presterat bra, även i de matcher de har förlorat, och vi ser en ljus framtid för dem i Premier League. Samtidigt tror vi att Burnley kommer att ha fortsatta utmaningar i den här högsta divisionen.

Mer odds & betting inför matchen

Till den här fina matchen har vi förberett några ytterligare speltips utöver vårt huvudspel på Nottingham att vinna. Vi har noggrant granskat samtliga spel och odds för att erbjuda dig de bästa spelmöjligheterna inför matchen.

Alla oddsen är hämtade från ComeOn, en pålitlig källa för spel och odds.

Speltips Odds
Nottingham -1.5 mål 4.32
Över 2.5 mål 1.94
Över 3.5 mål 3.30
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar