Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 sep, 2021

Norrköping – Varberg, 26/9: Speltips & stream

Sirius Norrköping stream speltips

IFK Norrköping har hittat formen i Allsvenskan inför mötet mot Varbergs BoIS.

Med 3 segrar och en oavgjort match mot mästarna Malmö FF ser Norrköping stekheta ut. Varberg har tappat formen något.

I och med att Varberg har hela 3 spelare avstängda är detta upplagt för en ny Norrköping viktoria. Givna favoriter ska de vara.

Vad: Norrköping – Varberg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-26, kl. 17:30
Vart: Nya Parken
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping -1 (Odds: 1.94 hos Bet365)

Norrköping – Varberg stream

Du kan streama Norrköping och Varberg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Norrköping – Varberg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Norrköping – Varberg via live stream

Speltips & odds

Varberg vann säsongens första möte hemma mot Norrköping i maj månad med 2-1.

Mycket har hänt sedan dess, hos båda gängen. Varberg är ett mittenlag. Norrköping ligger på en 5:e plats, med en chans att bli involverade i toppstriden.

Om Norrköping ska kunna haka på Malmö FF, Djurgården och AIK i toppen, där samtliga har 41 poäng, så måste segrar fortsätta komma.

Norrköping har 33 poäng efter 20 omgångar. Det är 10 omgångar kvar så allt är möjligt.

Speciellt när formen är på topp. Under de fyra senaste ligamatcherna har det blivit 1-1 borta mot Malmö FF, samt segrar över Östersund och Örebro, båda med 3-0, samt Sirius med 4-2. Norrköping har öst in mål och vunnit med handikapp siffror över motståndarna.

Nigerianen Samuel Adegbenro leder skytteligan med 11 mål. Uppe på topp finns också Carl Björk, som senast mot Sirius nätade två gånger om.

Mot Siris drog Marco Lund på sig ett gult kort och är avstängd i nästa match.

Fast betydligt värre är det för gästerna Varberg. De spelade en grinig match, med hela 8 gula kort, senast mot BK Häcken.

Mittbackschefen Oliver Stanisic samt mittfältarna Gideon Mensah och Robin Tranberg var några av de som fick en ostskiva. Samtliga dessa 3 missar bortamötet mot Norrköping.

Det är ett rejält avbräck för laget, som hade behövt samtliga spelare tillgängliga för att utmana om poäng.

Oliver Stanisic är dessutom den spelaren som har gjort flest mål i laget med sina 4 baljor i Allsvenskan. Laget har ingen riktig målspruta.

Formen var bra i Varberg, där man hade radat upp några segrar. Fast sen kom förlusten mot Hammarby med 0-1. Och senast blev det 1-1 hemma mot Häcken, där Varberg inte skapade så mycket. Totalt blev det 4 skott mot mål.

Här har Norrköping ett gyllene läge att haka på i toppstriden. Ett poängtapp skulle innebär att det är för långt upp till toppen.

Odds på en Norrköping är bra. Fast ännu bättre odds fås på handikapp spelet -1 till Norrköping. Då rättas spelet som en förlust vid oavgjort eller Varberg seger. Insatsen tillbaka om Norrköping bara vinner med ett mål, exempelvis 1-0. Vinst om Norrköping vinner med fler än ett mål i skillnad, exempevis 2-0.

Därför faller spelet på att Norrköping täcken den asiatiska handikapplinan på -1 mål i matchen.

  • Vårt speltips: Norrköping -1 mål Asian Handicap
  • Odds: 1.94
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Norrköpings möjlig startuppställning:

Oscar Jansson; Christopher Telo, Henrik Castegren, Linus Wahlqvist; Ari Freyr Skulason, Alexander Fransson, Kristoffer Khazeni, Ishaq Abdulrazak; Samuel Adegbenro, Carl Björk, Jonathan Levi.

Varbergs möjlig startuppställning:

Stojan Lukic; Joakim Lindner, Hampus Zackrisso, Jon Birkfeldt; Luke Le Roux, Albin Winbo, Albert Ejupi, Jean Carlos; Ryan Moon, Simon Karlsson Adjei, Alexander Johansson.

Nyheter

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar