Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 30 okt, 2021

Norrköping – Elfsborg, 31/10: Speltips & stream

Sirius Norrköping stream speltips

Det kommer att bli tufft för Elfsborg att besegra IFK Norrköping i Allsvenskan, då värdarna sällan förlorar på Nya Parken.

Med 5 omgångar kvar i ligan ser Norrköping onekligen ut att bli ett mittenlag, som i bästa fall hamnar på den övre halvan av tabellen.

Gästerna däremot, som har 4 raka segrar bakom sig, är med och slåss om ligaguldet. Målgaranti utlovas när dessa gäng är i farten.

Vad: Norrköping – Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-10-31, kl. 15:00
Vart: Nya Parken
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.70 hos Unibet)

Norrköping – Elfsborg stream

Du kan streama Norrköping och Elfsborg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Norrköping – Elfsborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Norrköping – Elfsborg via live stream

Speltips & odds

Det är svårt att sia och förutspå vinnaren av denna kamp.

Norrköping är urstarka på hemmagräs, där de har 7 segrar, 3 oavgjorda resultat och bara 2 förluster.

Formen å andra sidan är inget vidare. Efter två raka förluster mot Häcken med 0-5 och AIK med 0-1 började det bra senast mot Mjällby. Skytteligaledaren Samuel Adegbenro gjorde sitt 15:e mål för säsongen när han gav Norrköping ledningen i början av den 2:a halvleken. Anfallskollegan Christoffer Nyman utökade ledningen. Länge såg det ut som att de var på väg mot en efterlängtad 3-poängare.

Men så vände det igen.

Som så många gånger för klarar inte Norrköping av att hålla nollan. Med 10 minuter kvar utjämnade Joel Nilsson. Precis innan domaren Adam Ladebäck skulle blåsa av matchen kvitterade Amin Sarr för gästerna, i matchminut 96.

Trist, minst sagt.

Ändå inget som förvånar då Norrköping har släppt in mål i de 6 senaste ligamatcher.

Så Elfsborg har ändå en lika stor chans till poäng som Norrköping.

Efter att Elfsborg förlorade på resande fot mot Mjällby med 0-4 i slutet av september månad har de rest sig och spelat helt annorlunda denna oktober månad.

Där har det blivit segrar i samtliga 5 matcher, i alla tävlingar. En av dem kom i den svenska cupen. De övriga 4 i Allsvenskan.

Senast var det ett tufft bortamöte mot Degerfors, som hade tagit 3 segrar och ett kryss inför mötet. Elfsborg tog ledningen genom mittbacken Leo Väisänen och utökade genom anfallaren Jeppe Okkels, som gjorde sitt 6:e mål för säsongen. Lika många som anfallskollegan Per Frick. Med 10 minuter kvar släppde de in ett mål. Men höll sedan undan och vann ändå.

Det var 3 viktiga poäng i toppstriden. Elfsborg har 3 poäng upp till de regerande mästarna och serieledarna Malmö FF, som har en match mer spelad. Under Elfsborg ligger Djurgården, med en poäng mindre.

Så det är en minst sagt spännande guldjakt.

För Elfsborg del är det all-in som gäller. Det är viktigt att fortsätta spela sitt offensiva spel.

Då både Norrköping och Elfsborg spelar med 3 anfallare har de lyckats väl i den sista tredjedelen. Det ska de också göra när de ställs mot varandra.

Därför landar spelet på att Norrköping och Elfsborg tillsammans lyckas näta minst 3 gånger i detta öppna möte i Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Norrköpings möjlig startuppställning:

Oscar Jansson; Linus Wahlqvist, Henrik Castegren, Marco Lund; Ishaq Abdulrazak, Kristoffer Khazeni, Alexander Fransson, Carl Björk; Jonathan Levi, Christoffer Nyman, Samuel Adegbenro.

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Hakon Rafn Valdimarsson; Simon Strand, Christopher McVey, Leo Väisänen, Johan Larsson; Simon Olsson, Andre Römer, Frederik Holst; Jeppe Okkels, Per Frick, Rasmus Alm.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
28 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar