Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 20 maj, 2021

Norrby – AFC Eskilstuna, 23/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Det väntas bli en igenbommad match när Norrby tar emot AFC Eskilstuna i Superettan.

Norrby flyger i tabellen, upp på en 2:a plats, med 3 raka segrar i ryggen. Det är en storskräll.

AFC Eskilstuna har visat prov på seriens bästa försvar och kommer att vara svåra att bryta ner.

Mötet är svårtippat och kan verkligen sluta hur som helst.

Vad: Norrby – AFC Eskilstuna, Superettan
Avspark: Den 2021-05-23, kl. 14:00
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.83 hos Bet365)

Norrby – AFC Eskilstuna stream

Du kan streama Norrby – AFC Eskilstuna från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Norrby – AFC Eskilstuna stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Norrby – AFC Eskilstuna via live stream

Speltips & odds

Norrby har gjort det över all förväntan.

Efter en svajig inledning på säsongen har Norrby tagit 3 raka segrar. Vinsterna har kommit mot Vasalund och Brage, som ligger i botten av tabellen, men också mot Helsingborg, som ligger i mitten av tabellen. Bortasegern mot Helsingborg är den som imponerar mest då HIF satsar på att återvända till Allsvenskan.

Nackdelen är att Norrbys trupp har matchats hårt. Mötet mot AFC Eskilstuna blir den tredje matchen på bara 8 dagar och spelas bara 64 timmar efter mötet i Helsingborg. På det viset har det inte varit mycket tid för träning och vila, utan Norrby kastas rakt in i hetluften direkt.

Oavsett blir det svårt att ta en 4:e raka seger i en liga som är så pass jämn som Superettan denna säsong.

Det har passerat 7 dagar sedan AFC Eskilstuna slog Jönköpings Södra hemma med 1-0. AFC Eskilstuna spelarna är i och med detta pigga och fräscha till detta bortamöte.

Formen har varit bra, men inte mer än så. Efter 6 omgångar har AFC Eskilstuna tagit 2 segrar, 2 kryss och 2 förluster. Det som har varit ett bekymmer är målskyttet då lagen endast har nätat 4 gånger. Senast var det Ashley Coffey, som hoppade in från bänken, som gjorde sitt första mål för säsongen.

AFC Eskilstuna skapade ändå en del med 5 skott på mål och 6 skott ytterligare som inte träffade målramen.

Det som AFC Eskilstuna har gjort bäst av alla lag är att försvara sig. Totalt har de bara släppt in 2 mål, som kom mot Helsingborg och Landskrona. Det är fascinerande och något som AFC Eskilstuna ska vara stolta över.

Norrby kommer att få bekymmer med att bryta sig förbi det starka försvaret i AFC Eskilstuna, vars anfallsspel också är på gång.

Då matchen inte ska ha någon klar favorit landar spelet i att AFC Eskilstuna plockar poäng och bryter Norrbys segersvit.

  • Vårt speltips: X2 (oavgjort i matchen eller en AFC Eskilstuna seger)
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Norrbys möjlig startuppställning:

Anton Cajtoft; Alexander Salo, Nino Osmanagic, Fredrik Lundgren; Victor Bergh, Nicklas Savolainen, Rasmus Örqvist, Deniz Yaldir; Robin Strömberg, Melvin Andersson, Dijan Vukojevic.

AFC Eskilstunas möjlig startuppställning:

Josh Wicks; Robin Tihi, Rasmus Wikström, Abdelkarim Mammar Chaouche, Albin Linner; Ismet Lushaku, Ibrahim Blati Toure, Jesper Manns; Andre Alsanati, Alexander Ahl Holmström, Marwan Bazi.

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar