Norge - Sverige (12/6): Stream, speltips & odds

Norge Sverige speltips odds

Sverige söker revansch på norrmännen! På söndag kväll tar Norge emot Sverige på Ullevål, och då gäller det för det svenska landslaget att ta en efterlängtad seger. Här ger vi er speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Norge – Sverige live stream.

Norge var klart bättre än Sverige när lagen möttes på Friends Arena, och även om en minst sagt tveksamt dömd straff gav norrmännen hjälp på vägen, så var segern välförtjänat. Efter förlusten mot Norge har Sverige även hunnit med att förlora mot Serbien, och nu börjar man verkligen längta efter en seger.

Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, i form av ett speltips. Vi visar er dessutom hur ni bär er åt för att live streama Norge – Sverige.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Norge – Sverige
Matchstart Kl. 18:00, den 12/6
Vart: Ullevål, Oslo
Live stream Viaplay
TV-kanal: TV6
Speltips: Sverige – insatsen tillbaka vid oavgjort (2,50 hos Bet365)

Inför matchen

  • Sverige saknar sina åtta (!) bästa mittbackar. Victor Lindelöf, Filip Helander, Joakim Nilsson, Carl Starfelt och Alexander Milosevic är alla skadade. Dessutom har Pontus Jansson, Marcus Danielson och Sebastian Holmén tackat nej till landslaget. Åtta spelare som alla går före Hjalmar Ekdal och Edvin Kurtulus, som är de som väntas bilda mittbackspar denna söndag.
  • Erling Braut Haaland och Martin Ödegaard väntas båda starta för Norge.
  • Norge och Sverige möttes så sent som för en vecka sedan. Då vann Norge relativt bekvämt med 2-1.

Statistik & startelvor

Streama Norge – Sverige

Det är inte alls svårt att hitta en Norge – Sverige stream att se direktsänt på internet. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Sveriges landskamper från Nations League, då Viasat live är det TV-bolag som sitter på sändningsrättigheterna till Nations League och då Viaplay är deras streamingtjänst.

Välj själv om ni vill ha igång er Norge – Sverige stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att titta på er fotboll live stream från vilken enhet ni vill – begränsningarna är oändliga! Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Matchen kommer förresten dessutom att TV-sändas, i TV6. Har ni den kanalen i ert utbud behöver ni inte streama Norge – Sverige online för att se matchen direkt.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norge – Sverige live

Speltips & odds: Norge – Sverige

Är Norge, för en gångs skull, ett bättre landslag än Sverige? Att döma av matchen på Friends Arena förra söndagen är det lätt att tro det. Norge hade visserligen tur med en feldömd straff, men hade ett stort spelövertag och kunde ha gjort fler mål om inte Robin Olsen storspelat i kassen. Sverige däremot, såg bleka ut och skapade inte många målchanser.

Till Sveriges försvar skall sägas att man håller på att spela in ett nytt spelsätt, och att man har många spelare skadade. Särskilt på mittbackspositionen är skadesituationen snudd på komisk, då vi är inne på vårt nionde och tionde val nu. Janne Anderssons åtta föredragna alternativ är antingen skadade eller har tackat nej till landslaget.

Norsk fotboll mår bättre än på länge. Man har fått fram en världsstjärna i form av Erling Braut Haaland, och Martin Ödegaard är inte långt bakom. Dessutom finns det många duktiga yngre spelare i truppen, och landets mest framstående tränare Ståle Solbakken coachar äntligen över laget.

Någonstans känner vi ändå att Sveriges skadesituation har snackats upp lite väl mycket. Det är många skador, ja, men i princip alla är på mittbackspositionen. På resterande tio positioner kan Sverige ställa upp med mer eller mindre ordinarie manskap. Dessutom fick Alexander Isak, Dejan Kulusevski och delvis även Emil Forsberg vila mot Serbien, medan Norges bästa spelare samtidigt spelade mot Slovenien.

Vi tror att Sverige får med sig minst ett oavgjort resultat, och spelar ”Sverige – insatsen tillbaka vid oavgjort” till 2,50 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Sverige vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 3,50
  • Spelsida: Bet365

Ni är mer än välkomna att ta er en titt på lite oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns gott om odds på Norge – Sverige. Nedan kan ni ta del av några av dem.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – nej 1,83
Över 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,72

Relaterat

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg