Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 nov, 2021

Norge – Lettland (13/11): Stream, speltips & odds

Norge tar emot Lettland i en viktig VM-kvalmatch. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Norge – Lettland live.

Med två omgångar kval av VM-kvalet har Norge fortfarande chans att nå förstaplatsen, som man tar om man vinner sina två sista matcher. Men det kan också sluta i en andra- eller till och med tredjeplats. För Lettland finns det ingenting att spela för.

Vi ger er våra tankar inför matchen, såväl som ett speltips och information om hur ni hittar en Norge – Lettland stream.

Streama fotboll i Sverige

Se matcher hos Bet365

Match: Norge – Lettland
Matchstart: Kl. 20:45, den 12/11
Vad: VM-kval, Grupp G
Var: Ullevål
TV: TV12
Live stream: C More
Speltips: Norge HT/FT (1,50 hos Bet365)

Streama Norge – Lettland live

Det är en enkel match att live streama Norge – Lettland online. Allt som behövs göras för att se VM-kvalmötet direktsänt på internet är att ni skaffar ett konto på C More, och där köper ett sportabonnemang.

Koppla upp er Norge – Lettland stream från valfri enhet. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norge – Lettland!

Speltips & odds: Norge – Lettland

VM-kvalet närmar sig sitt slut, och i Grupp B återstår två omgångar. Norge, som inte kvalificerat sig till ett mästerskap sedan EM 2000, ligger tvåa i sin grupp och har fortfarande allt i egna händer, två poäng bakom tabellettan Nederländerna. Gör Norge en riktigt bra avslutning vinner man gruppen, då man avslutar mot Nederländerna i den sista omgången.

Men innan Ståle Solbakken och hans spelare börjar tänka på Nederländerna, ska Lettland städas av. Det borde väl bli lätt! Lettland ligger femma i gruppen, näst sist, och har ingenting att spela för. Om inget mirakulöst inträffar kommer man att sluta på just femte plats.

Spelarmaterialet i Lettlands trupp är tämligen okänt för den breda publiken. De flesta spelarna håller till i den inhemska ligan, medan några spelar i mindre brittiska klubbar eller på andra mindre uppmärksammade adresser runtom i Europa.

För Norges del saknas storstjärnan Erling Braut Haaland på grund av skada, och förste ersättaren Joshua King är även han skadad. Istället väntas det bli Kristian Thorstvedt eller Alexander Sörloth som tar platsen som central anfallare, flankerad av Jens Petter Hauge och Mohammed Elyounoussi på kanterna.

Norge har i regel haft lätt för de lite sämre motståndarna. Gibraltar har besegrats med 3-0 och 5-1, och Lettland med 2-0 på bortaplan. Vill man även räkna in Montenegro som ett lättare motstånd finner vi segrar med 1-0 och 2-0.

Lettland å sin sida har lyckats slå Gibraltar samt tagit poäng mot Montenegro och ojämna Turkiet. Annars har det blivit idel förluster.

Vi tror på en övertygande seger från norskt håll, där man leder redan i paus och sedan vinner efter full tid. ”Norge HT/FT” spelas till 1,50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Norge HT/FT
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna och läs vår Bet365-recension, för att lära er mer om spelbolaget.

Relaterade artiklar

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar