Norge - Lettland (13/11): Stream, speltips & odds

Norge Lettland speltips stream


Norge tar emot Lettland i en viktig VM-kvalmatch. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Norge – Lettland live.

Med två omgångar kval av VM-kvalet har Norge fortfarande chans att nå förstaplatsen, som man tar om man vinner sina två sista matcher. Men det kan också sluta i en andra- eller till och med tredjeplats. För Lettland finns det ingenting att spela för.

Vi ger er våra tankar inför matchen, såväl som ett speltips och information om hur ni hittar en Norge – Lettland stream.

Streama fotboll i Sverige

Se matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Match: Norge – Lettland
Matchstart: Kl. 20:45, den 12/11
Vad: VM-kval, Grupp G
Var: Ullevål
TV: TV12
Live stream: C More
Speltips: Norge HT/FT (1,50 hos Bet365)

Streama Norge – Lettland live

Det är en enkel match att live streama Norge – Lettland online. Allt som behövs göras för att se VM-kvalmötet direktsänt på internet är att ni skaffar ett konto på C More, och där köper ett sportabonnemang.

Koppla upp er Norge – Lettland stream från valfri enhet. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Norge – Lettland!

Speltips & odds: Norge – Lettland

VM-kvalet närmar sig sitt slut, och i Grupp B återstår två omgångar. Norge, som inte kvalificerat sig till ett mästerskap sedan EM 2000, ligger tvåa i sin grupp och har fortfarande allt i egna händer, två poäng bakom tabellettan Nederländerna. Gör Norge en riktigt bra avslutning vinner man gruppen, då man avslutar mot Nederländerna i den sista omgången.

Men innan Ståle Solbakken och hans spelare börjar tänka på Nederländerna, ska Lettland städas av. Det borde väl bli lätt! Lettland ligger femma i gruppen, näst sist, och har ingenting att spela för. Om inget mirakulöst inträffar kommer man att sluta på just femte plats.

Spelarmaterialet i Lettlands trupp är tämligen okänt för den breda publiken. De flesta spelarna håller till i den inhemska ligan, medan några spelar i mindre brittiska klubbar eller på andra mindre uppmärksammade adresser runtom i Europa.

För Norges del saknas storstjärnan Erling Braut Haaland på grund av skada, och förste ersättaren Joshua King är även han skadad. Istället väntas det bli Kristian Thorstvedt eller Alexander Sörloth som tar platsen som central anfallare, flankerad av Jens Petter Hauge och Mohammed Elyounoussi på kanterna.

Norge har i regel haft lätt för de lite sämre motståndarna. Gibraltar har besegrats med 3-0 och 5-1, och Lettland med 2-0 på bortaplan. Vill man även räkna in Montenegro som ett lättare motstånd finner vi segrar med 1-0 och 2-0.

Lettland å sin sida har lyckats slå Gibraltar samt tagit poäng mot Montenegro och ojämna Turkiet. Annars har det blivit idel förluster.

Vi tror på en övertygande seger från norskt håll, där man leder redan i paus och sedan vinner efter full tid. ”Norge HT/FT” spelas till 1,50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Norge HT/FT
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna och läs vår Bet365-recension, för att lära er mer om spelbolaget.

Relaterade artiklar

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg