Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 feb, 2024

Nigeria – Sydafrika 7/2: Stream, odds & speltips

Semifinalerna i Afrikanska mästerskapet är här – och vi riktar vårt fokus mot den första matchen mellan Niger och Sydafrika. Avspark är planerad till onsdag klockan 18:00.

Vi kommer att ge dig en grundlig översikt inför den första semifinalen i AFCON 2024. Utforska allt med oss när vi delar med oss av speltips och odds samt presenterar en steg-för-steg-guide om hur du kan börja njuta av live streaming online. Det är en drabbning du verkligen inte vill missa. Följ med oss för att vara väl förberedd inför denna spännande match.

Vad: Nigeria – Sydafrika, Afrikanska mästerskapet
När: Den 7/2, kl. 18:00
Vart: Stade de la Paix
Speltips: Nigeria vinner + under 3.5 mål i matchen (1.91 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Nigeria vinner + under 3.5 mål i matchen

Odds = 1.91
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Nigeria vs South Africa Match Outcome
Match Starts 07/02 18:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Nigeria kryssade i sin öppningsmatch, men därefter har man vunnit alla sina följande matcher.
 • Sydafrika besegrade Cape Verde i åttondelsfinalen på straffar efter en dramatisk avslutning.
 • Vinnaren av detta möte kommer att spela i finalen i Afrikanska mästerskapet 2024.

Nigeria – Sydafrika stream

Den första semifinalen i Afrikanska mästerskapet 2024 är en möte mellan Nigeria och Sydafrika, och det är verkligen en match som du inte bör missa.

Vi kommer att förse dig med all relevant information om hur du kan komma igång med live streaming online under Afrikanska mästerskapet 2024.

För att komma igång behöver du först skapa ett konto hos spelbolaget Bet365, som sänder alla matcher från mästerskapet. Efter att du har registrerat dig krävs en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-tjänst. Därefter är du redo att njuta av högkvalitativ sportunderhållning året runt.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Nigeria – Sydafrika

Nigeria – Sydafrika speltips

Inför semifinalmötet mellan Nigeria och Sydafrika presenterar vi vårt speltips, vilket kommer att vara en kombination av två val.

För det första väljer vi att backa Nigeria för att vinna. Majoriteten, inklusive oss själva, anser att Nigeria är det starkaste laget i Afrikanska mästerskapet, och alla tecken tyder på att de har potentialen att gå hela vägen och lyfta mästerskapstrofén. Dock blir det aldrig enkelt i ett mästerskap, och särskilt inte i de avslutande matcherna när konkurrensen skärps.

Vårt andra val ligger vi på att det blir under 3.5 mål i matchen. Eftersom det är en semifinalmatch förväntar vi oss inte en målrik tillställning, särskilt inte i Afrikanska mästerskapet där matcherna tenderar att bli taktiskt inriktade, och lagen tar färre risker mot slutet av turneringen. Därför tror vi att detta spelval är lämpligt för denna match.

Med detta sagt blir vårt speltips att Nigeria vinner + under 3.5 mål i matchen, och detta ger ett fint odds på 1.91 hos spelbolaget Unibet. Vi anser att detta är ett klokt val inför en match där Nigeria går in som tydliga favoriter, och där fokus ligger på att utföra uppgiften. Samtidigt förväntar vi oss inte en målfest direkt – och därför tror vi att kombinationen av ett underspel är ett perfekt val.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra tre övriga speltips och odds inför mötet mellan Nigeria och Sydafrika. Samtliga odds presenteras från Unibet, en gigant inom spelbranschen som dessutom välkomnar nya kunder med en bonus upp till 100 kr i form av ett gratisspel. Se till att dra nytta av våra ytterligare rekommendationer för en ännu mer engagerande spelupplevelse inför matchen.

Speltips Odds
Nigeria vinner 1.60
Nigeria leder i halvtid 2.23
Rätt resultat: 1-0 4.80
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar