Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 feb, 2024

Nigeria – Angola 2/2: Stream, odds & speltips

Fredagen bjuder på två kvartsfinalmatcher från det afrikanska mästerskapet. Vi riktar vårt fokus mot den första matchen som startar klockan 18:00 och spelas mellan Nigeria och Angola.

Nigeria går in i kvartsfinalen som stora favoriter, men Angola bör absolut inte underskattas, särskilt med tanke på deras imponerande prestationer under turneringens gång. Här kommer en genomgång inför AFCON där vi delar med oss av speltips, odds och även en guide för live streaming online.

Vad: Nigeria – Angola, Afrikanska mästerskapet
När: Den 2/2, kl. 18:00
Vart: Stade Félix Houphouët-Boigny
Speltips: Nigeria vinner & under 2.5 mål i matchen (3.05 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Nigeria vinner & under 2.5 mål i matchen

Odds = 3.05
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Nigeria vs Angola Match Outcome
Match Starts 02/02 18:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Nigeria förväntas starta med samma elva som i senaste matchen mot Kamerun.
 • Angola får klara sig utan sin förstemålvakt som blev utvisad i senaste matchen.
 • Kvartsfinal i det afrikanska mästerskapet – Nigeria kliver ut som stora favoriter enligt spelbolagen.

Nigeria – Angola stream

Är du intresserad av att streama afrikanska mästerskapet online? Då har du kommit till rätt plats, eftersom här går vi igenom steg för steg hur du kommer igång med live streaming.

Det första du behöver göra är att skapa ett konto hos Bet365, vilket du enkelt kan göra genom länken nedan i vår guide. Klicka bara på ”Skapa ett nytt konto,” och processen är smidig och enkel.

Efter att du har skapat ditt konto är det dags att göra din första insättning, vilket krävs för att låsa upp live streaming-utbudet. Minimuminsättningen är 50 kr, men kom ihåg att du inte behöver spendera dessa direkt. Du kan vänta tills du känner dig redo att spela eller har hittat ett odds som passar dig.

Följ vår guide nedan och kom igång med Bet365 live streaming redan idag.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Nigeria – Angola

Nigeria – Angola speltips

Det är nu dags för kvartsfinal i det afrikanska mästerskapet, och vi håller som sagt fokus iden första matchen som sparkar igång klockan 18:00, där Nigeria ställs mot Angola. Nedan presenterar vi vårt speltips för matchen.

Vi kommer att erbjuda ett kombinationsspel där vi sammanför två val. Det sammantagna oddset blir 3.05 gånger insatsen hos spelbolaget Bet365, vilket vi anser vara definitivt värt att satsa på.

Vårt första val är att Nigeria vinner. Nigeria går in i matchen som stora favoriter, och många förväntar sig att de kommer att segra, baserat dels på att de är ett starkare lag på papperet och dels på deras stabila prestationer under hela turneringen. Dock bör vi inte underskatta Angola, som har presterat starkt och överraskat positivt.

Vårt andra val är att matchen avslutas med under 2.5 mål. Vi anser att detta är ett bra val eftersom Nigeria endast har släppt in ett enda mål under hela turneringen. De har varit oerhört stabila bakåt, och det krävs inte mycket för laget att säkra segern – det räcker med ett mål, sedan knyter man ihop säcken och stänger igen bakåt. Vi tror att något liknande kan inträffa i denna kvartsfinal och därför väljer vi också Nigeria + under 2.5 mål i matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga speltips och odds inför kvartsfinalen mellan Nigeria och Angola. I en så viktig match krävs naturligtvis fler speltips än bara ett, och vi har gjort det hårda arbetet åt dig. Innan du placerar ditt spel, rekommenderar vi att du noggrant överväger dina val. Slutligen, men inte minst, spela med eftertanke och måtta.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 2.05
Nigeria -1.5 mål 3.00
Rätt resultat: 2-0 6.50
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar