Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 maj, 2021

Napoli – Udinese, 11/5: Speltips & stream

Napoli – Udinese, 11/5: Speltips & stream

Motivationen är på topp i Napoli, som med 3 omgångar kvar av Serie A har lyckats gå om mästarna Juventus i tabellen. Napoli sitter på en 4:e plats, som givetvis ger spel i Champions League. Att vinna de 3 kvarstående matcher är lättare sagt än gjort, då det finns inga enkla 3-poängare i Italien.

Näst ut på tur som Udinese. Det är ett lätt som är svåra att bryta ner och ännu svårare att försvara sig emot.

Någon storseger för Napoli är inte att räkna med per automatik.

Vad: Napoli – Udinese, Seria A
Avspark: Den 2021-05-11, kl. 20:45
Vart: Diego Armando Maradona-stadion
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Udinese +1,5 (Odds: 1.80 hos Bet365)

Se Napoli – Udinese stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Serie A. Det innebär naturligtvis att du kan se Napoli – Udinese på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Napoli – Udinese live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Serie A

Speltips & odds

Sedan Napoli bara har fått fokusera på ligan har det gått betydligt bättre. Fast det har varit några ojämna matcher och poängtapp ändå, som mot mästarna Inter och bottenlaget Cagliari nyligen, på hemmaplan. Det är också omöjligt att hålla vinnarmaskineriet uppe hela tiden, då motståndet alltid håller en hög nivå själva.

Napoli spelarna är enormt motiverade eftersom de har klättrat upp, på Juventus bekostnad, till en 4:e plats i tabellen. Den vill Napoli spelarna så klart skydda och kommer att vara rädda om. Men det innebär inte att Napoli kommer krossa allt som står i vägen för dem. Kanske inte ens att vinna de kvarstående matcherna, då segrar är krävande.

Udinese har sedan länge säkrat kontraktet och inget mer att spela för. Detta har inte lett till att spelarna har slutat bry sig. Trots tabelläget har Udineses trupp gett allting på fotbollsplanen. Och när de har varit på resande fot har det gått som allra bäst. På bortaplan har de två raka vinster över Crotone och Benevento. Udinese är så pass svårslagna på bortaplan att de endast har förlorat 6 av 17 bortamöten. Det är riktigt starkt.

I de 13 senaste Serie A möten har inget lag lyckats besegra Udinese med fler än ett mål. Då har Udinese mött målglada lag som Milan, Sassuolo, Lazio, Atalanta och Juventus.

Udinese är ett svårt och tufft gäng att möta, eftersom de både är fysiskt starka och tekniskt skickliga. Så någon storförlust på resande fot behöver det absolut inte bli.

Vi tror på att Udinese återigen blir ett svårt lag att slå och att de täcker asian handicap linan på +1,5 mål. Då har de råd att förlora med 1 mål i marginal.

  • Vårt speltips: Udinese +1,5 mål
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Napolis möjlig startuppställning:

Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Rui; Demme, Ruiz; Lozano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Udineses möjlig startuppställning:

Musso; Becao, Bonifazi, Nuytinck; Molina, De Paul, Walace, Arslan, Larsen; Pereyra; Okaka.

Andra nyheter:

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar