Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 3 okt, 2018

Napoli – Liverpool: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Missa inte dagens stormatch där Napoli möter Liverpool! Se matchen på Viaplay!

Viaplay låter alla som har ett konto hos dem se alla Champions League matcher! Om du inte har ett konto, så kan du fixa det redan idag!

  • Match: Napoli – Liverpool, Champions League
  • Datum & tid: Tisdagen den 3 Oktober, 21:00
  • Arena: San Paolo, Napoli
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Napoli

Karnezis

Hysaj – Abiol – Koulibaly – Rui

Callejon – Allan – Hamsik – Zielinski

Insigne

Milik

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Milner – Wijnaldum – Keita

Salah – Firmino – Mané

Sturridge förvånar

Liverpools Daniel Sturridge räddade sitt lag genom att göra ett avgörande skott som flyger rakt upp i högra målet mot Chelsea. Chelsea hade ledning under den största delen i matchen och vid minut 89 är det Sturridge som överraskar. Det var en viktig poäng som de erhöll från Chelsea matchen och kan nu pusta ut då de fortfarande ligger före Chelsea i tabellen. Hittills har Sturridge gjort fem inhopp i Premier League och skrapat till sig två mål. De fem inhoppen är totala 25 spelade minuter, imponerande. Sturridge fick förvånansvärt starta mot PSG och spelade totala 72 minuter där han gjorde ett mål vid minut 30.

Napoli mötte Juventus i helgen och förlorade med 3-1 på bortaplan. Efter 10 spelade minuter är det Napoli som hittar baksidan av nätet och det står därmed 0-1 till Napoli. Men det tog bara 16 minuter för Juventus att kvittera och matchen slutade med 3 mål för Juventus. Napoli ligger på andra plats i tabellen, med 5 vunna och 2 förluster.

Liverpools Jurgen Klopp hyllar Napoli genom att säga följande:

”Napoli är ett väldigt bra organiserat, kvalité, försvar, mittfält, offensiv, fart, bra på att dribbla, väldigt starka och det gör dem till ett riktigt bra lag.”

Speltips

Liverpool dansar på rosor som det ser ut just nu och det finns inga tecken på att de inte skulle kunna fortsätta. Jag tror att Liverpool kommer att avancera långt i Champions League och hamna bland toppen. Napoli är riktigt skickliga på att hålla i bollen och på att skapa godtyckliga chanser. Detta är en stor varningssignal för Liverpool. Vi tror att Napoli kommer att ha mest boll och Liverpool kommer att försöka göra mål på kontringar. Då Liverpool har ett skickligt försvar kommer det bli svårt för Napoli att skapa de bästa chanserna.

Vi tror att det blir lika mellan båda lagen, och går därmed på X till oddset 3.50 på Bet365

  • Tips: Lika
  • Odds: 3.50 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar