Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 sep, 2021

Montenegro U21 – Sverige U21, 3/9: Speltips & stream

Montenegro U21 – Sverige U21, 3/9: Speltips & stream

U21-förbundskaptenen Poya Asbaghi ställs med sitt unga landslag inför två bortamatcher mot Montenegro och Bosnien-Hercegovina.

Det har blivit en drömstark för Sverige, som krossade Luxemburg med hela 6-0. Även Montenegro har slagit Luxemburg, men bara med 2-1.

Det är en klasskillnad även på denna nivå, där Sverige ser riktigt starka ut och har allt som krävs för att ta en ny viktoria i Montenegro.

Vad: Montenegro U21 – Sverige U21, EM-kval
Avspark: Den 2021-09-03, kl. 20:30
Vart: Stadion Pod Goricom
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Cmore
Speltips: Sverige U21 (Odds: 1.85 hos Unibet)

Se Montenegro U21 – Sverige U21 stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama många matcher från U21 EM-kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se Montenegro och Sverige på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Montenegro – Sverige live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama U21 EM-kvalet!

Speltips & odds

I U21 Europamästerskapet i fotboll för herrar var året 2015 det bästa i modern tid för Sverige.

Sedan dess har det inte gått lika lysande i tävlingssammanhang. Först nu. I dagsläget ser truppen riktigt vass ut där spelarna är kapabla till att vinna sin kvalgrupp där Montenegro, Bosnien, Irland, Italien och Luxemburg håller till.

Efter att ha krossat just Luxemburg med hela 6-0 på Falcon Alkoholfri Arena i juni månad ställs Sverige näst ut mot Montenegro.

Under det senaste kvalet kom Montenegro sist i sin grupp. Detta år har de börjat betydligt piggare.

Ingen annan nation har hunnit spela två landskamper i kvalet förutom Montenegro, som har fått en bra start. Förbundskamptenen Miodrag Vukotic har valt att spela en offensiv fotboll med 3 anfallare från start. Detta har lett till en del mål. Först blev det 2-2 mot Bosnien och Hercegovina innan man senast slog Luxemburg med 2-1.

Å andra sidan har man också släppt in 3 mål mot mindre bra ungdomsnationer. Så försvaret är långt ifrån toppen. Det är något som Sverige lätt kommer att ta vara på.

Tyvärr missade Sverige årets EM, trots ett bra lag som är på gång.

Revanschen togs direkt i den första omgången mot Luxemburg, där Sverige hade en 2-0 ledning redan efter 12 minuter. Ytterbacken Emil Holm och toppanfallaren Tim Prica hade nätat varsitt mål. Manchester United supertalangen Anthony Elanga utökade ledningen och Emil Holm gjorde sitt andra mål efter en halvtimmes spel. Patrik Wålemark från BK Häcken fick hoppa in och tackade för förtroendet genom att näta två gånger om innan fulltid.

Förbundskaptenen Poya Asbaghi ställde upp med ett 4-2-3-1 system där de offensiva pjäserna alltid följde med upp i alla fall, så det kändes som att Sverige hade minst 4 spelare i motståndarnas straffområde.

Det är roligt att se vårt U21-lag spela på det sättet. Samt effektivt, då det utlovas en målgaranti.

Att U21-laget också lyckades hålla nollan ska de ha mycket beröm för.

Sverige har ett namnkunnigt landslag med flera spelare som håller till i europeiska klubbar, samt håller en hög nivå hemma i Allsvenskan.

Även Sverige har visat prov på aggressiv anfallsfotboll som ska räcka gott och väl för att bryta ner Montenegro tillräckligt många gånger för att gå segrandes ur duellen.

Spelbolag har Sverige som favoriter till seger, med all rätt. Odds på en rak vinst är bra nog och får vårt speltips.

Därför landar spelet på att Sverige vinner EM-kvalmötet mot Montenegro.

  • Vårt speltips: Sverige U21 vinner matchen
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Montenegro U21s möjlig startuppställning:

Balša Popović; Bogdan Milic, Ognjen Obradovic, Anto Babic, Andrija Raznatovic; Milos Brnovic, Marko Matanovic, Nikola Janjic; Danilo Pesukic, Vuk Strikovic, Omar Sijaric.

Sverige U21s möjlig startuppställning:

Samuel Brolin; Emil Holm, Aiham Ousou, Pavle Vagic, Eric Kahl; Armin Gigovic, Bilal Hussein; Benjamin Nygren, Rami Hajal, Anthony Elanga; Tim Prica.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar