Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 14 nov, 2021

Montenegro – Turkiet, 16/11: Speltips & stream

Montenegro – Holland, 13/11: Speltips & stream

För Montenegro väntar en tuff sista landskamp i VM-kvalet när målglada Turkiet gästar dem.

Det finns ingen matematisk möjlighet för Montenegro, med 12 poäng efter 9 omgångar, att utmana om en 2:a plats i tabellen. De spelar för äran.

Gästerna Turkiet är 2:an i en jämn tabellen och utmanar om en direkt biljett till VM i Qatar. Ovanför sig har de Holland, med 2 poäng fler.

Trots att Turkiet har visat prov på lysande form efter EM, med en storseger i ryggen, så är en landskamp i Montenegro aldrig en enkel uppgift.

Vad: Montenegro – Turkiet, VM-kval
Avspark: Den 2021-11-16, kl. 20:45
Vart: Stadion pod Goricom
TV-kanal: Cmore
Speltips: 1X (Odds: 2.20 hos Unibet)

Det är inne hos Unibet Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet. Är du dessutom en ny medlem så kan du ta del av deras gratis odds bonus. Där kan du få 100 kr extra att spela för riskfritt.

Montenegro – Turkiet stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Montenegro och Turkiet från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Montenegro – Turkiet så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Montenegro – Turkiet live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Montenegro – Turkiet stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Montenegro – Turkiet

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Under VM-kvalet har Montenegro vunnit 3 landskamper, delat på potten 3 gånger och förlorat 3 av sina 9 möten.

Dessa 12 poäng har räckt till en 4:e plats i tabellen, där det är 6 poäng upp till trean Norge och tvåan Turkiet. I och med detta är det säkerställt att Montenegro inte kommer att spela VM.

Trots det lägger de sig inte platt. Speciellt inte på hemmagräs, där de senast hämtade upp ett 0-2 underläge till ett 2-2 slutresultat.

Inhopparna Ilija Vukotic och Nikola Vujnovic gjorde målen med 10 minuter kvar mot Holland. Memphis Depay hade innan dess nätat från en treksam straff samt utökat ledningen i den 54:e minuten.

Att spelarna i Montenegro fortsatte att kämpa, trots att en utebliven biljett i VM var givet, var inget som hindrade dem.

Montenegro gör aldrig en dålig landskamp i hemlandet. På hemmagräs har de tidigare lyckats besegra Gibraltar med 4-1, kryssat mot Lettland och förlorat med 0-1 mot Norge.

När Montenegro spelade borta mot Turkiet var de oerhört svåra att slå. Även då hamnde man under med 0-2, där Cengiz Ünder och Yusuf Yazici hade nätat inom en halvtimme. Med Adam Marusic och Risto Radunovic lyckades replikera. Montenegro åkte hem med en poäng i behåll.

Sedan dess har Turkiet blandat och gett. Det har varit ömsom vin, ömsom vatten. Slagpåsen Gibraltar har slagits med stora siffror, två gånger om. Samt att Lettland besegrades väldigt sent, med ett vinnarmål på straff i den 97:e minuten av talismanen Burak Yilmaz.

Mot de bättre nationerna som Holland och Norge har det blivit en 1-6 förlust samt 1-1 resultat.

Turkiet har lite tur på sin sida, då serieledarna Holland tar emot 3:an Norge i den sista omgången. Vid en norsk och turkist seger så skulle Turkiet vinna gruppen och ta en direkt biljett till VM. Men även en förlust kan räcka för Turkiet, förutsatt att Holland vinner.

I hemlandet är Montenegro svåra att bryta ner, där man bara har 4 insläppta mål efter 4 landskamper.

Det råder ingen tvekan om att Montenegro kan skada inkonvekventa Turkiet också. Så vi förväntar oss att detta blir en knepig och jobbig tillställning för gästerna.

Visst ska ändå Turkiet ses som en liten favorit till att segra. Fast spelbolag är ute och cyklar. De erbjuder en bra bit över dubbla degen i odds på att Montenegro, utan någon som helst press, ska se till att återigen plocka poäng. Så enkelt blir det verkligen inte.

Därför landar spelet på att Turkiet inte vinner den tuffa landskampen på resande fot mot Montenegro, utan att hemmanationen återigen tar poäng.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Montenegro seger
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Montenegros möjlig startuppställning:

Sarkic; Vukcevic, Vujacic, Savic, Tomasevic, Radunovic; Vujnovic, Jankovic, Haksabanovic, Osmajic; Durdevic.

Turkiets möjlig startuppställning:

Cakir; Celik, Demiral, Soyuncu, Erkin; Kokcu, Calhanoglu; Karaman, Dervisoglu, Akturkoglu; Yilmaz.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar