Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 29 mar, 2021

Montenegro – Norge, 30/3: Stream, speltips & odds

Erling Haaland har det tufft i målskyttet i Norge just nu.

Montenegro – Norge spelar mot varandra i kval till VM. Vi ger er stream, speltips och odds inför matchen.

Montenegro har vunnit båda sina matcher i VM-kvalet än så länge, men de hade det svårt mot Lettland och vann knappt. Norge har däremot haft det svårt och endast vunnit en match på deras senaste fyra matcher.

Ta del av vårt speltips till matchen i VM-kvalet mellan Montenegro – Norge med du kan streama matchen och det bästa oddset.

Vad: Montenegro – Norge
När: Den 30/3, kl. 20:45
Vart: Stadion Pod Goricom
Speltips: Erling Braut Haaland (Att göra mål i matchen) (1.61 hos Bet365)
TV-kanal: CMore Fotboll
Domare: Anthony Taylor

Inför matchen

  • Montenegro har vunnit sina tre senaste matcher.
  • Norge har en vinst, en oavgjord och två förluster på deras fem senaste matcher.
  • Magnus Ödegaard och Sander Berge är fortsatt skadade och missar detta mötet.

Streama Montenegro – Norge

Det är lätt att streama Montenegro – Norge online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på CMore.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till CMore
  2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Mycket Sport 249kr/månaden
  3. Streama Montenegro – Norge

Speltips inför matchen

Under tisdagskvällen ska mötet mellan Montenegro – Norge i VM-kvalet stå av stapeln. Bortalaget har har en mindre bra form för närvarande, och med en norsk målkung som väntar på att målen ska trilla in för eller senare.

Montenegro har vunnit två matcher av två möjliga i kvalet till VM och står på lika många poäng som Turkiet. I deras senaste match vann de med övertygande 4-1 mot pyttenationen Gibraltar. Monaco-anfallaren Stevan Jovetic punkterade matchen med det sista målet för mötet.

IFK Norrköpings Sead Haksabanovic startade som vänsterytter mot Gibraltar och var ständigt ett orosmoment för motståndaren.

Tre poäng, tre mål och tre insläppta på två matcher är ett faktum för Norge än så länge i VM-kvalet. I deras senaste möte blev de krossade av Turkiet med 0-3 på hemmaplan efter bland annat en fin match mittfältaren Ozan Tufan för turkarna. Norge såg bleka ut och fick låga betyd i media efteråt. Turkiet och Montenegro har därav ett försprång i grupp G i VM-kvalet med vardera sex poäng. Vi förväntar oss att norrmännen reser sig och tar sig själva i kragen.

I Erling Haaland har Norge en anfallare som är en oerhört produktiv målmaskin i klubblaget, men som denna samlingen inte har fått ihop det riktigt i landslaget. Mot Turkiet stämde det inte heller för Haaland och har revansch att ta efter att ha fått sämst betyg av alla norrmän. Han har ännu inte gjort mål i VM-kvalet och står på tur att göra det. Vi tror att det kommer att bli denna matchen som 20-åringen kommer att göra minst ett mål i.

Vårt speltips

Norge har visat att de kan göra mål, samtidigt som de släpper in en del bakåt. Med Haaland på planen är han ett stort vapen som montenegrinerna behöver se upp med. Det som talar för att anfallaren gör mål för sitt Norge mot Montenegro är att han är i storform i sitt klubblag Dortmund.

Minst ett mål för Haaland är något vi tror på till matchen mellan Montenegro – Norge under tisdagskvällen. Han kommer att visa varför han är en målmaskin i Dortmund och göra minst ett mål.

Vi satsar våra pengar på att Haaland kommer att göra mål i matchen mot Montenegro. Vi spelar därför på Erling Braut Haaland (Att göra mål i matchen) med oddset 1.61 på Bet365.

  • Speltips: Erling Braut Haaland (Att göra mål i matchen)
  • Odds: 1.61 på Bet365
  • Oddsbonusar

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Montenegro – Norge, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Montenegro vinner 4.75
Oavgjort 3.60
Norge vinner 1.72
Över 2,5 mål i matchen 2.00
Under 2,5 mål i matchen 1.80

Fler speltips

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar