Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jul, 2022

Molde – Elfsborg (21/7): Stream, speltips & odds

värnamo elfsborg speltips stream

Elfsborg ger sig in i Europakvalet, när man ställs emot norska Molde FK. Här finner ni vårt speltips till matchen, och ser hur ni hittar en Molde – Elfsborg live stream.

På torsdag kväll är Elfsborg på plats i Norge, för att gästa storklubben Molde FK. Molde toppar den norska ligan, och går in som favoriter i detta möte. Men Elfsborg har rustat truppen bra under sommaren, och har siktet inställt på att ta sig vidare från denna kvalomgång.

Vi ger er alla förutsättningar inför Molde – Elfsborg. Ta del av speltips och se hur ni bär er åt för att live streama Molde – Elfsborg.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Molde – Elfsborg
Matchstart Kl. 18:00, den 21/7
Vart: Aker Stadion
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Molde vinner (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Molde har kommit topp 2 i norska ligan årligen under de fem senaste åren, och toppar just nu ligan.
  • I Molde spelar bland annat förre MFF-spelaren Magnus Wolff Eikrem.
  • Returen spelas på Borås Arena nästa torsdag. Bortamålsregeln gäller inte längre.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’oOxeiSXPDUBQ2vEWib6XYfVbIVLa1P7rjwaJaptI’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Molde – Elfsborg

Det är inte särskilt svårt att streama Molde – Elfsborg direkt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Aftonbladet Plus, och där köpa ett månadsabonnemang. Priset ligger på 119 kronor per månad, men det går också att slå till på ett erbjudande om 129 kronor för två månader. Valet är ert.

Med ett pluskonto kan du live streama Molde – Elfsborg direkt från valfri enhet. Välj alltså själv om du ska titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Sändningen hos Aftonbladet Plus håller hög kvalitet, och du lär vara nöjd med din fotboll stream. Du kommer att få se din Molde – Elfsborg live stream med hög bild- och ljudkvalitet.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Molde – Elfsborg direkt

Speltips & odds: Molde – Elfsborg

Elfsborg har gjort ett par bra säsonger de senaste åren, men i år har det gått emot. Boråslaget ligger på nionde plats i tabellen, och har just nu tre raka matcher utan seger. Allra senast blev det 0-3 mot Hammarby, i en tung bortamatch.

För att få ordning på laget, och framförallt försvaret, håller Elfsborg på att värva in vänsterbacken Niklas Hult och mittbacken Sebastian Holmén. Det är två spelare som är på gränsen till landslagsklass, som tillsammans med Johan Larsson och Leo Väisänen kommer se till att Elfsborg får en av seriens absolut starkaste backlinjer.

Men Hult och Holmén är inte med här, när Elfsborg ställs emot norska storklubben Molde. Under de fem senaste åren har Molde tagit fyra norska silvermedaljer, och ett guld (2019). I år, när Bodö/Glimt inte varit sig lika, leder man serien strax för Lilleström. En svenskbekanting i laget är förre MFF-spelaren Magnus Wolff Eikrem.

Molde ser i dagsläget ut som ett ganska klart starkare lag än Elfsborg, och här tror vi att man vinner. Hemmaplan är en stor faktor, och på hemmaplan är man starkast i landet. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,83 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Molde vinner
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Vi tipsar er att titta in oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Vår rekommendation är att ni kollar in fler odds på Molde – Elfsborg. Här under hittar ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,83
Över 2,5 mål 1,66
Under 2,5 mål 2,15

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar