Mjällby - Östersund, 9/5: Stream, speltips & odds

Mjällby Östersund speltips stream

Mjällby och Östersund möts i en match som kan vara viktig för en framtida, eventuell bottenstrid. Ta del av vårt speltips till matchen, och läs om hur ni gör för att streama Mjällby – Östersund live.

Mjällby spräckte till slut sin allsvenska målnolla i senaste matchen, och tog även årets första trepoängare. Östersund är ett av lagen som inledde Allsvenskan väldigt lovande, men åkte i senaste omgången på en förlust.

Många lär vilja live streama Mjällby – Östersund. Vi visar er hur ni gör för att hitta en direktsändning av matchen, och ger er även ett speltips till densamma.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Mjällby – Östersund
Matchstart Kl. 15:00, den 9/5
Vart: Strandvallen
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Under 2,5 mål (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Mjällby tog sin förstapoängare senast, och ligger strax ovanför strecket.
  • Östersund har inlett imponerande, men åkte precis på sin första förlust.
  • Lagen spelade i samma grupp av Svenska Cupen, och när de möttes där vann Östersund med 1-0 efter mål av Blair Turgott.

Resultat Odds
Mjällby vinner 1.90
Oavgjort 3.30
Östersund vinner 4.20

Oddsen är från Bet365. Vill ni läsa mer om sidan kan ni kolla in Bet365 bonus & recension.

Streama Mjällby – Östersund

Det är inte särskilt svårt att streama Mjällby – Östersund live. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan direkt på nätet. Ni kan där alltså även hitta en Degerfors – Djurgården stream.

Se din Mjällby – Östersund stream från valfri enhet. Du kan koppla upp din fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande går det dessutom att koppla över din livesändning till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery Plus
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Mjällby – Degerfors live!

Speltips inför matchen

Östersund har så här långt varit en av Allsvenskans stora positiva överraskningar. Man inledde med att gneta till sig ett kryss mot Kalmar, en prestation som ser mer och mer imponerande ut efter att Kalmar ännu inte förlorat en match. Därefter krossade Östersund Örebro fullständigt, och vann med hela 5-0. Storsegern följdes av imponerande 1-1 borta mot Malmö FF.

I den senaste omgången kammade Östersund dock noll, när Varberg kunde ta sin första seger för säsongen. Östersund ledde matchen efter ett nytt mål från Ronald Mukiibi, men släppte snabbt in en kvittering. På tilläggstid kunde Varberg fastställa slutresultatet till 2-1.

Det ska sägas att Östersund haft marginalerna med sig en hel del i år. Mot Kalmar och mot Malmö var man det klart sämre laget, och mot Örebro hade man fem skott på mål – och gjorde fem mål.

Mjällby har varit ett av seriens svagare lag så här långt, och inte mycket tyder på att man lyckas upprepa fjolårets succé. I premiären mot Varberg var man svaga, och inte kunde man störa Hammarby eller Elfsborg. Man vann sin senaste match, men det var mot Degerfors.

Det här är två lag som har en vana av att göra få mål, men som ofta håller hyfsat tätt bakåt. Särskilt Mjällby har visat upp detta tydligt under inledningen av säsongen, och har på fyra matcher bara gjort ett mål framåt men släppt in blott tre. Vi tror på få mål, och spelar under 2,5 mål till oddset 1,72 gånger insatsen. Det finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.72
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg