Degerfors - Djurgården, 9/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Degerfors
Oavgjort
Djurgården
Odds hämtat på bet365: 9/5 10:30

DIF mot DIF. Degerfors IF tar emot Djurgårdens IF på Stora Valla. Vi ger er ett speltips till matchen och visar hur ni hittar en Degerfors – Djurgården stream.

Degerfors var tillbaka på förlustspåret i den senaste matchen, efter att ha tagit en skalp i matchen innan. Nu ställs man emot serieledaren Djurgården, som står på full pott efter fyra omgångar.

Kolla in hur ni gör för att streama Degerfors – Djurgården, och ta även del av vårt speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Degerfors IF – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 15:00, den 9/5
Vart: Stora Valla
Live stream Discovery +
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Djurgården vinner (1,57 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Degerfors har förlorat tre av sina fyra första matcher.
  • Djurgården står på full pott så här långt, och har bara släppt in två mål.
  • Lagen möttes i gruppspelet av cupen både 2017 och 2018. 2017 vann Degerfors med 2-1, men 2018 segrade Djurgården med 6-0.

Resultat Odds
Degerfors vinner 5.75
Oavgjort 4.00
Djurgården vinner 1.57

Oddsen är hämtade från Bet365. Ni får gärna läsa mer om Bet365 bonus & recension.

Streama Degerfors – Djurgården

En hel del personer lär vara sugna på att streama Degerfors – Djurgården, för att se Degerfors blott andra hemmamatch i Allsvenskan den här säsongen. För att se matchen live kan vi rekommendera er att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen live online, och streama alla matcher från Allsvenskan.

Det är möjligt att ha igång din Degerfors – Djurgården live stream från valfri enhet. Se din fotboll stream från mobiltelefon, surfplatta eller dator. Har du en Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery Plus
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Degerfors – Djurgården live!

Speltips inför matchen

Djurgården är det lag som övertygat allra mest i Allsvenskan. Kim och Tolles mannar toppar tabellen, efter att ha vunnit samtliga av sina matcher. Allra senast körde man totalt över regerande mästarna Malmö FF.

Degerfors har haft en ganska svag start på säsongen. Laget inledde med att förlora sina två första matcher, men tog sedan en skrällseger borta mot IFK Göteborg. Därefter förlorade man återigen, när man tillät Mjällby att göra sitt första mål i årets allsvenska.

Med den form Djurgården befinner sig i just nu, ska det mycket till för att de inte ska slå Degerfors. Så här långt in på säsongen känns grabbarna från bruksstaden som Allsvenskans svagaste lag. Visst var segern mot Göteborg en fin prestation, men där hade man en del flyt då man kom in i matchen tack vare ett gratismål.

Bortalaget Djurgården är klasser bättre, både spelare för spelare och som lag. Man har vunnit samtliga sina matcher välförtjänt och utan snack. Man har knappt ens varit nära att tappa poäng i någon av matcherna så här långt.

Vinner Djurgården här skriver man historia, genom att för första gången någonsin vinna sina fem inledande matcher av Allsvenskan. Vi tror att de lyckas med det, och till 1,57 gånger pengarna på den raka 2:an anser vi spelet vara spelvärt. Det hittas på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1.57
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman