Mjällby - Malmö FF (21/8): Stream, speltips & odds

Mjällby Malmö speltips


Mjällby tar emot Malmö FF i Blekinge! Läs allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Mjällby – Malmö live stream.

Mjällby har överraskat många med sin starka säsong, och Andreas Brännström visade att det inte var en dag för tidigt för honom att ta över ett allsvenskt lag. Malmö har varit en besvikelse i år, men man har börjat komma igång en aning bättre på sistone, efter tränarbytet.

Här finner ni allt inför matchen mellan Mjällby och Malmö. Äs vårt speltips till matchen, och se hur ni gör föra att live streama Mjällby – Malmö.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Mjällby – Malmö FF, Allsvenskan
Var: Strandvallen
När: Kl. 15:00, 21 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Kanal 5
Speltips: Under 2,5 mål (1,75 hos Bet365)

Inför matchen

  • När lagen möttes i våras vann Malmö med 2-0, efter mål av Malik Abubakari och Veljko Birmancevic.
  • MFF ligger 4:a i Allsvenskan, medan Mjällby är på 8:e plats.
  • Malmö saknar Adi Nalic, Mahame Siby och Oscar Lewicki på grund av skador. Mjällby får klara sig utan Adam Petersson.

Statistik & startelvor

Streama Mjällby – Malmö FF

Det är inte alls svårt att hitta en Mjällby – Malmö live stream att se online på nätet. Allt som krävs för att titta på matchen på nätet är att ni skaffar et konto hos Discovery Plus, och dr köper ett månadsabonnemang. När ni har det kan ni se fotboll direkt från valfri enhet, och titta på alla matcher från Allsvenskan live.

Ni väljer alltså själva om ni ska ha igång er Mjällby – Malmö stream via mobil, dator eller surfplatta. Titta på matchen från vilken enhet ni vill, och har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Kvalitén på sändningen hos Discovery Plus är hög, vilket gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion mycket kunniga, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Mjällby – Malmö

Speltips & odds: Mjällby – Malmö

Mjällby var av många nederlagstippade inför säsongen. Man hade tappat flera tongivande spelare i form av Moses Ogbu, Besard Sabovic och Kadir Hodzic, utan att sett ut att ha lyckats ersätta dem med jämbördiga spelare. Den nytillsatte tränaren Andreas Brännström skulle göra sin första allsvenska säsong någonsin, och det var svårt att veta vad det skulle bli av Mjällby.

Men det inte den bottenstrid alla väntat sig. Mjällby har imponerat säsongen igenom, och ligger för tillfället på en 8:e plats. ”Brännan” har sammansvetsat laget på ett lysande sätt, och att möta Mjällby är inte enkelt för något lag.

Om Mjällby varit en positiv överraskning, kan vi bara säga det motsatta om Malmö. Som vanligt sades det att man skulle jogga hem Allsvenskan, men så har det knappast blivit. Laget ligger inte ens topp 3 för tillfället, och för några veckor sedan sparkades tränaren Milos Mihajlovic. Sedan Andreas Georgson tagit över som interimtränare har resultaten åtminstone gått i rätt riktning, och i torsdags stod man för en fin prestation när man besegrade turkiska Sivasspor med 3-1.

Vi tror att Malmö har en del trötta ben efter allt tufft matchande. Startelvan mot Mjällby kan vara en aning roterad, och de som spelar har kanske svårt att vara på 199 procent. Mjällby är ett lag som inte kommer att gå framåt alltför mycket mot ett lag av Malmös kaliber, och vi tror att vi får en ganska så lugn tillställning.

Under 2,5 mål finnes till 1,75 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in oddsboostar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns väldigt många odds att spela på på den här matchen. Nedan ser ni några.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,75
Båda lag gör mål – Ja 1,95

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.