Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 jul, 2021

Örebro – AIK, 26/7: Speltips & stream

Häcken AIK speltips stream

Örebro SK har en blytung uppgift framför sig när de gästas av formstarka AIK, som har lagt in den högsta växeln i Allsvenskan.

Det hjälper inte heller att Örebro är det mest formsvaga laget i serien med 7 raka förluster.

AIK har två starka segrar i ryggen och två matcher mindre spelade än tabellettan Malmö FF, som har 9 poäng fler än dem.

Det råder en enorm klasskillnad mellan lagen där allt annat än en AIK seger skulle vara en stor skräll.

Vad: Örebro – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-26, kl. 19:00
Vart: Behrn Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK (Odds: 1.70 hos Betsson)

Örebro – AIK stream

Du kan streama Örebro – AIK från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Örebro – AIK stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Örebro – AIK via live stream

Speltips & odds

Med stormsteg är Örebro på väg ut ur Allsvenskan.

Ingenting talar egentligen för att de ska lyckas hålla sig kvar.

Efter 11 omgångar har de både nätat minst gånger av alla och dessutom släppt in flest mål. Den kombinationen innebär alltid jumbo platsen i tabellen. Att göra 6 mål och släppa in 23 på 11 matcher är under all kritik.

Lite turligt är att även lag som Östersund, Varberg och Mjällby har kraftigt underpresterat. Örebro har bara 3 poäng upp till Mjällby, som befinner sig på säker mark.

Fast då måste Örebro börja plocka poäng. Detta gjorde de senast mot Häcken, den 12 maj. Därefter har det blivit 7 raka matchen utan en enda poäng.

Senast mötte Örebro ett annat Stockholmslag, i form av Hammarby, där det blev en 0-2 förlust. Ett liknande resultat är att vänta när de gästas av AIK.

Därför landar spelet på att AIK tar samtliga poäng mot Örebro.

Sebastian Larsson (i bild) har fungerat som en bra injektion sedan har återvände till AIK efter EM slutspelet. Han och Mikael Lustig missade den första matchen sedan omstarten, som AIK förlorade mot Häcken med 1-2.

Fast därefter har det blivit två raka segrar över Varberg med 2-1 och Kalmar med 2-0. Båda triumferna kom på Friends Arena.

AIK ligger på en 4:e plats, med 20 poäng totalt. Eftersom de har två matcher mindre spelade än serieledarna, som har 9 poäng fler till antal, är AIK fortfarande en guldkandidat.

Detta förutsatt att de tar 3-poäng mot lättare motståndare, som Örebro och därefter Halmstad, innan det tuffa derbymötet mot Djurgården på Tele2 Arena, den 8 augusti.

Då AIK har kommit igång ordentligt med målskyttet och gjort 9 mål på de 5 senaste matcher kommer de inte ha några problem alls med att bryta ner Örebro. Förmodligen fler än en gång.

Därför faller spelet på att AIK tar alla poäng mot Örebro.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Örebros möjlig startuppställning:

Mergim Krasniqi; Hussein Ali, Michael Almebäck, Benjamin Hjertstrand, Kevin Wright; Dennis Collander, Kevin Walker, Johan Mårtensson, Romain Gall; Deniz Hummet, David Seger.

AIKs möjlig startuppställning:

Budimir Janosevic; Mikael Lustig, Alexander Milosevic, Per Karlsson, Eric Otieno; Filip Rogic, Sebastian Larsson, Bilal Hussein, Nabil Bahoui; Nicolas Stefanelli, Bojan Radulovic.

Nyheter

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar