Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 jun, 2022

Mjällby – IFK Norrköping, 26/6: Speltips & stream

Sirius Norrköping stream speltips

När Allsvenskan ska återupptas, efter en månads uppehållet, reser IFK Norrköping till Strandvallen för att ta sig an Mjällby.

Dessa lag ligger på en 8:e respektive 9:e plats i tabellen. Inget av lagen har på något vis direkt dominerat, även om gästerna är det bättre laget.

Då formkurvan pekade neråt för Mjällby innan vilan kan detta bli ett tufft möte där den fina hemmasviten mycket väl kan komma att brytas.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Mjällby – IFK Norrköping, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-06-26, kl. 15:00
Vart: Strandvallen
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: IFK Norrköping (Odds: 2.20 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’1SKz5XltZqaT6TM1hvwtB8ELPd38AEEWddmF565F’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Mjällby – IFK Norrköping live

För att streama mittenmötet mellan Mjällby och IFK Norrköping online behöver du ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, som bland annat Mjällby – IFK Norrköping live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Mjällby och IFK Norrköping live

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Mjällby inledde säsongen perfekt, med en massa segrar. Inget som skulle vara då truppen inte är så pass stark att utmana om en titel.

Det blev en del nitar innan uppehållet, där bara 2 poäng plockades mot Malmö FF, Värnamo, Sundsvall och Kalmar FF. Spelet stämde inte alls så uppehållet bör ha kommit lägligt. Däremot är det tveksamt om managern Andreas Brännström har fått ordning på spelet.

På hemmagräs är Mjällby fortsatt obesegrade. Att ta 3 segrar och 2 kryssresultat är ändå imponerande. Fast det är ingen svit som kommer hålla hela vägen.

Bland annat saknas det en skyttekung i laget. Det har blivit 10 mål på 10 omgångar, fördelade på 6 spelare. Försvaret är helt okej, men formen är inte på topp efter att ha släppt in mål i de 5 senaste omgångar.

Det kommer att bli svårt att hålla tätt när IFK Norrköping kommer på besök. Med Christoffer Nyman och Jonathan Levi, som har 5 fullträffar vardera. Även Jacob Ortmark har inlett piggt med 3 baljor.

Efter en seg inledning på säsongen, med 3 raka förluster, har man steppat upp. Man tog 4 raka segrar i ligaspelet innan förlusten mot Hammarby och därefter två raka oavgjorda tillställningar mot Elfsborg och Utsikten.

Managern Rickard Norling måste få ordning på bortaformen, då det har blivit 2 segrar och 3 förluster på resande fot. Man är betydligt bättre än så. Men att förlora borta mot AIK, Djurgården och Bajen är inte fy skam heller.

Även om Mjällby är fortsatt obesegrade på hemmagräs så är formen nedåtgående. Det går också att argumentera för att Mjällby har överpresterat medan IFK Norrköping har gjort tvärtom. Man har det som krävs för att spräcka Mjällbys hemmasvit och klättra förbi dem i tabellen.

Spelbolag har mycket riktigt IFK Norrköping som favoriter till seger. Men favoritskapet är bara ytterst lite. Man borde greja en seger minst varannan gång. Så allt över dubbla pengar i odds är av ett stort värde.

Därför faller spelet på att IFK Norrköping lyckas besegra Mjällby efter fulltid och därmed ta alla poäng.

  • Vårt speltips: IFK Norrköping vinner matchen
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att IFK Norrköping reser hem med samtliga 3 poäng i behåll.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Mjällby – IFK Norrköping.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål i matchen 1.90
Under 10,5 hörnor i matchen 1.71
Christoffer Nyman gör mål i matchen 2.40

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar