Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 okt, 2021

Mjällby – IFK Göteborg, 24/10: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Hammarby speltips stream

Lyckas Mjällby slå allsvenskt rekord? Inte om IFK Göteborg får bestämma. Läs allt inför den potentiellt historiska matchen, från speltips till hur ni hittar en Mjällby – IFK Göteborg stream.

Mjällby håller på att skriva allsvensk historia, och det enda som saknas för laget och målvakten Carljohan Eriksson är att hålla nollan mot IFK Göteborg. Men Göteborg kommer inte ge sig utan kamp, särskilt inte när man slåss för kontraktet.

Här ger vi er allt inför matchen; ni hittar ett speltips med odds och information om hur ni gör för att streama Mjällby – IFK Göteborg.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Mjällby AIF – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 17:30, den 24/10
Vart: Strandvallen
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Mjällby vinner (2,20 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Mjällby har hållit nollan i åtta raka matcher, vilket är tangerat allsvenskt rekord med Halmstads BK från år 2000.
  • IFK Göteborg bröt en fyra matcher lång förlustsvit genom att slå Örebro senast.
  • Göteborg vann vårmötet mot Mjällby med 3-2, efter ett sent avgörande från Alexander Jallow.

Streama Mjällby – IFK Göteborg

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Mjällby – IFK Göteborg direkt på internet. Det enda du behöver göra för att se matchen live på nätet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att titta på din Mjällby – IFK Göteborg live stream direktsänt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla din fotboll live stream till TV-skärmen, om du har en Chromecast eller liknande.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Titta på Mjällby – IFK Göteborg

Speltips & odds: Mjällby – IFK Göteborg

Mjällby inledde Allsvenskan väldigt svagt, och fjolårssuccén då man slutade på femte plats kändes väldigt långt borta. Men sedan genomförde man ett tränarbyte, och plötsligt ser allt mycket bättre ut för laget från Listerlandet. Sedan Anders Torstensson kom in har Mjällby sett ut mer som ett topplag än ett bottenlag, och levererat bra prestationer och resultat på löpande band.

Just nu har Mjällby åtta raka matcher utan förlust, varav fyra segrar. Än mer anmärkningsvärt är att man på dessa matcher inte släppt in ett enda mål (!). Åtta raka matcher utan insläppta mål alltså, och dessutom en dryg halvlek i matchen dessförinnan mot Djurgården vilket ger oss totalt 765 minuter utan att målvakten Carljohan Eriksson behövt hämta en boll ur nät. Nu fattas bara 43 minuter innan man slår Halmstad BK:s rekord från 2000, då Tom Prahl och Janne Andersson ledde laget.

Om IFK Göteborg får bestämma blir det dock inget nytt rekord på den fronten. ”Blåvitt” kämpar, likt Mjällby, för att undvika kval, och behöver varje poäng och mål de kan få. Allra senast tog man en efterlängtad seger då man slog Örebro, då man bröt en fyra matcher lång förlustsvit.

Tittar man bara på spelarmaterial borde Göteborg tillhöra toppen av Allsvenskan, men fotboll avgörs inte på papper. Varken Roland Nilsson eller Mikael Stahre har lyckats få stjärnorna att leverera tillsammans, även om nog ”Micke” hoppas på att vinsten mot Örebro ska vara startskottet för en stark säsongsavslutning.

Mjällby står som favoriter, men inte överdrivet stora sådana. Tittar man på lagens form under de senaste fem, tio matcherna går det inte att spela annorlunda än på Mjällby. Det är bara att konstatera att oddset påverkas av att IFK Göteborg är de dem är, av kapaciteten hos spelarna de har, snarare än av prestationerna och resultaten de uppnått.

Vi håller Mjällby som klart större favoriter än vad spelbolagen gör, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 2,20 gånger insatsen, på Bet365.

  • Vårt speltips: Mjällby vinner
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som ni hittar här.

Relaterade artiklar

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar