Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 sep, 2021

Mjällby – Halmstad, 23/9: Speltips & stream

Mjällby IFK Göteborg live stream online Allsvenskan 2020

Spelbolag har Mjällby AIF som en liten favorit till seger i mötet Halmstads BK i Allsvenskan.

Det skiljer 3 poäng i tabellen, där Halmstad ligger på en 12:e plats medan Mjällby är nere på en 14:e plats i tabellen.

Halmstad har varit mållösa i sina 3 senaste ligamatcher. Även Mjällby har haft stora bekymmer med målskyttet.

Då båda lagen dessutom är starka i försvaret är risken stor att åtminstone något av dem misslyckas med att hitta nätmaskorna.

Vad: Mjällby – Halmstad, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-23, kl. 19:00
Vart: Strandvallen
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Mjällby – Halmstad stream

Du kan streama Mjällby och Halmstad i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Mjällby – Halmstad stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Mjällby – Halmstad via live stream

Speltips & odds

I och med att Mjällby är involverade i bottenstriden har de lagt om taktiken något. De spelar väldigt försiktigt. Det har faktiskt gett utdelningen.

Mjällby är obesegrade i de 4 senaste ligamatcher i Allsvenskan. Förvisso har det bara blivit en seger över formlösa Degerfors med 2-0. Starkt ändå att lyckas kryssa i de övriga 3 matcherna mot Djurgården, AIK och Häcken, där samtliga möten har slutat mållöst.

Det är inte fy skam direkt att hålla nollan mot AIK och Djurgården, som ligger i toppen av tabellen. Mindre bra är att Mjällby bara har hittat nätmaskorna två gånger på de 5 senaste ligamatcherna. Fast så länge denna spelstil leder till att man plockar poäng finns det ingen anledning att ändra på något.

Mjällby ligger på kvalplatsen med en poäng upp till säker mark, där Degerfors parkerar som det sista säkra laget.

Till denna match har Mjällby två avbräck i kantspelarna Kadir Hodzic och Viktor Gustrafson, som är avstängda på grund av för många gula kort.

Ännu är det ingen panik för Halmstad, som har 3 poäng ner till bottenstriden. Däremot behöver formen förbättras omedelbart, eftersom laget har haft enorma svårigheter att skapa något vasst i offensiven. Man har spelat 3 raka ligamatcher utan att hitta nätmaskorna.

Redan innan VM-kvalet spelade man en chansfattig match borta mot Varbergs BoIS, som slutade 0-1. De positiva var försvaret stängde igen ytorna bra och lät inte motståndarna skapa så mycket. Det negativa var att man bara fick till ett skott på mål.

Efter omstarten var det lika illa då Halmstad var på resande fot och gästade IFK Göteborg. Återigen blev det bara ett skott på mål och inget vidare kreativt spel. Försvaret var okej men kunde inte hindra Tobias Sana och Marcus Berg från att hamna i målprotokollet.

Senast mot Kalmar FF blev det en ny förlust med 0-1, där Halmstand återigen hade bekymmer fram i banan.

I Halmstand är Marcus Antonsson bäst med sina 5 mål. Fast även han har varit väldigt uddlös på sistone. Anfallskollegan Mikael Boman har bara nätat 2 gånger totalt.

Halmstad har å andra sidan ett tillräckligt stabilt försvar för att hålla undan vilket lag som helst på hemmagräs. Efter 19 omgångar har man bara släppt in 17 mål. Å andra sidan har man bara nätat 13 gånger. Det är bara Örebro som har nätat ett mål färre i Allsvenskan.

I och med att både Mjällby och Halmstad har varit stabila bakåt och samtidigt inte öst in mål framåt kan detta bli ett rejält målsnålt möte.

Därför faller spelet på att något av lagen, antingen Mjällby eller Halmstad, eller båda lagen, misslyckas med att näta i mötet.

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Mjällbys möjlig startuppställning:

Carljohan Eriksson; Ivan Kricak, Carlos Moros, Max Watson; Noah Persson, David Löfquist, Elias Andersson, Jesper Gustavsson, Joel Nilsson; Amin Sarr, Jacob Bergström.

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Edvin Kurtulus; Emil Tot Wikström, Joel Allansson, Amir Al-Ammari, Samuel Kroon; Marcus Antonsson, Mikael Boman.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
28 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar