Mjällby - Halmstad, 23/9: Speltips & stream

Mjällby IFK Göteborg live stream

 

Spelbolag har Mjällby AIF som en liten favorit till seger i mötet Halmstads BK i Allsvenskan.

Det skiljer 3 poäng i tabellen, där Halmstad ligger på en 12:e plats medan Mjällby är nere på en 14:e plats i tabellen.

Halmstad har varit mållösa i sina 3 senaste ligamatcher. Även Mjällby har haft stora bekymmer med målskyttet.

Då båda lagen dessutom är starka i försvaret är risken stor att åtminstone något av dem misslyckas med att hitta nätmaskorna.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Mjällby – Halmstad, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-23, kl. 19:00
Vart: Strandvallen
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Mjällby – Halmstad stream

Du kan streama Mjällby och Halmstad i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Mjällby – Halmstad stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Mjällby – Halmstad via live stream

 

Speltips & odds

 

I och med att Mjällby är involverade i bottenstriden har de lagt om taktiken något. De spelar väldigt försiktigt. Det har faktiskt gett utdelningen.

Mjällby är obesegrade i de 4 senaste ligamatcher i Allsvenskan. Förvisso har det bara blivit en seger över formlösa Degerfors med 2-0. Starkt ändå att lyckas kryssa i de övriga 3 matcherna mot Djurgården, AIK och Häcken, där samtliga möten har slutat mållöst.

Det är inte fy skam direkt att hålla nollan mot AIK och Djurgården, som ligger i toppen av tabellen. Mindre bra är att Mjällby bara har hittat nätmaskorna två gånger på de 5 senaste ligamatcherna. Fast så länge denna spelstil leder till att man plockar poäng finns det ingen anledning att ändra på något.

Mjällby ligger på kvalplatsen med en poäng upp till säker mark, där Degerfors parkerar som det sista säkra laget.

Till denna match har Mjällby två avbräck i kantspelarna Kadir Hodzic och Viktor Gustrafson, som är avstängda på grund av för många gula kort.

Ännu är det ingen panik för Halmstad, som har 3 poäng ner till bottenstriden. Däremot behöver formen förbättras omedelbart, eftersom laget har haft enorma svårigheter att skapa något vasst i offensiven. Man har spelat 3 raka ligamatcher utan att hitta nätmaskorna.

Redan innan VM-kvalet spelade man en chansfattig match borta mot Varbergs BoIS, som slutade 0-1. De positiva var försvaret stängde igen ytorna bra och lät inte motståndarna skapa så mycket. Det negativa var att man bara fick till ett skott på mål.

Efter omstarten var det lika illa då Halmstad var på resande fot och gästade IFK Göteborg. Återigen blev det bara ett skott på mål och inget vidare kreativt spel. Försvaret var okej men kunde inte hindra Tobias Sana och Marcus Berg från att hamna i målprotokollet.

Senast mot Kalmar FF blev det en ny förlust med 0-1, där Halmstand återigen hade bekymmer fram i banan.

I Halmstand är Marcus Antonsson bäst med sina 5 mål. Fast även han har varit väldigt uddlös på sistone. Anfallskollegan Mikael Boman har bara nätat 2 gånger totalt.

Halmstad har å andra sidan ett tillräckligt stabilt försvar för att hålla undan vilket lag som helst på hemmagräs. Efter 19 omgångar har man bara släppt in 17 mål. Å andra sidan har man bara nätat 13 gånger. Det är bara Örebro som har nätat ett mål färre i Allsvenskan.

I och med att både Mjällby och Halmstad har varit stabila bakåt och samtidigt inte öst in mål framåt kan detta bli ett rejält målsnålt möte.

Därför faller spelet på att något av lagen, antingen Mjällby eller Halmstad, eller båda lagen, misslyckas med att näta i mötet.

 

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Mjällbys möjlig startuppställning:

Carljohan Eriksson; Ivan Kricak, Carlos Moros, Max Watson; Noah Persson, David Löfquist, Elias Andersson, Jesper Gustavsson, Joel Nilsson; Amin Sarr, Jacob Bergström.

 

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Edvin Kurtulus; Emil Tot Wikström, Joel Allansson, Amir Al-Ammari, Samuel Kroon; Marcus Antonsson, Mikael Boman.

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg